Populära

Hur manga far man sitta pa bio?

Hur många får man sitta på bio?

Nu får man också vara fler i publiken till sånt som teatrar, fotbollsmatcher, konserter och bio. Utomhus får man vara högst 500 personer, om alla sitter ner. Och högst 100 personer om man inte sitter ner. Inomhus får man nu vara 50 personer, om alla sitter ner.

Hur mycket kostar en biobiljett för barn?

Biobiljetterna kostar 110kr för vuxna och 90kr för barn.

Hur gör man återköp Filmstaden?

Hur avbokar/återlöser jag en betald biljett? Återköp av köpta biljetter medges endast om man kan visa sitt betalmedel (Kontokort/Presentkort/Företagsbiljett/Värdekod) tillsammans med köpbekräftelse eller kvitto samt giltig legitimation i biljettkassan senast 15 minuter innan föreställningen börjar.

Hur många får vara i en biosalong?

Vi har begränsat antal platser för varje föreställning och tar in max 50 gäster i salongerna.

Får man ta med eget godis på bio filmstaden?

Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis, popcorn osv in i biografen. Vi har ett stort utbud av dryck, mat, snacks, popcorn och godis i våra butiker, för att alla ska kunna hitta något som passar dem. Det är tillåtet att ta med egen snacks/dryck om du har hälsomässiga skäl för det.

Vad kostar en Biobiljet?

Biopasset kostar 149 kr och gäller alla föreställningstider och alla dagar på alla utvalda filmer så länge filmen visas på bio.

Hur avbokar jag biobiljetter?

Kan jag avboka eller boka om mina betalda biobiljetter? Det går bra att återlösa dina biljetter i kassan på en valfri Filmstaden-biograf fram till 15 minuter innan filmstart. Observera att Victoria och Grand drivs av Svenska Bio.

Hur avbokar man biljetter på SF?

Återköp av biobiljetter går att göra i en kassa på valfri SF Bio-biograf fram till senast 15 minuter före filmstart. Medtag betalmedlet som användes vid köpet, din ID-handling och referensnumret från köpet när du ska återlösa biljetterna.

Får man ta med sig egen dricka på bio?

Får jag ta med mig egen mat, snacks eller dryck in på biografen? Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis, popcorn osv in i biografen. Vi har ett stort utbud av dryck, mat, snacks, popcorn och godis i våra butiker, för att alla ska kunna hitta något som passar dem.

Är biograferna Öppna 2021?

Fortsatt distans På flera platser i världen öppnar nu biograferna igen efter att man sett en minskad smittspridning. Vilket också resulterat i ett större utbud filmer som nu vill premiärvisas på bio. Enligt Helena Eklund kommer det dock fortfarande vara viktigt för Filmstaden att garantera säkra biobesök.

Får man ta med sig godis på bio?

Share this post