Ny

Vem bor pa en viss adress?

Vem bor på en viss adress?

Med tjänsten Visa folkbokförda på samma adress kan du få reda på om det finns fler personer folkbokförda på samma adress som du själv är folkbokförd på. Om något inte stämmer kan du lämna uppgifter till Skatteverket.

Vad kan man få reda på om en person?

– Ring och uppge personens namn och adress, så får du ut personnumret. – Fråga Skatteverket efter personens ”familjebild”. Det är ett papper som visar om och i så fall när personen har varit gift och med vem. Du kan även få reda på vem som är personens mamma, pappa, syskon och barn.

Vilket telefonnummer har en viss person?

Eniro köper informationen om mobilnummer och adresser från de olika operatörerna. Informationen är redan offentlig och finns publicerad i flera medier såsom Eniro:118 118.

Hur kan man hitta en person i Sverige?

Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Vi hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis.

Vem bor på en gata?

Om du vill hitta dina grannar kan du till exempel söka på din gata. På Upplysning.se hittar du samtliga personer i Sverige från 16 år som inte har skyddad identitet.

Kan man se var en person jobbar?

Med ett personnummer kan man få reda på en stor mängd personuppgifter från de olika personuppgiftsregister som finns hos myndigheter, företag och organisationer. Med personuppgifter menas alla de uppgifter som rör en person.

Kan man se vad folk jobbar med?

Du kan alltid begära ut uppgifter från Skatteverket om dig själv. Du kan också begära ut vissa uppgifter om andra. Offentliga uppgifter kan du begära ut om dig själv eller någon annan. Skatteverket skickar sedan uppgifterna till dig via vanlig post.

Kan man se om någon sökt mig på hitta?

7. Registerutdrag, rättelse, blockering och radering. Privatpersoner har rätt att kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter vi behandlar. De personuppgifter vi har registrerat om dig är de personuppgifter som finns publicerade på www.hitta.se samt ditt personnummer och i förekommande fall e-postadress.

Share this post