Populära

Kan man andra flygbiljetter?

Kan man ändra flygbiljetter?

Om du har en helt oanvänd biljett kan du ändra namnet på biljetten eller överlåta den till en annan resenär fram till en timme före avgången. Det är inte möjligt att ändra typ av passagerare (vuxen, barn, senior osv.), t. ex. ändra en barnbiljett till en vuxenbiljett.

Kan man sälja en flygbiljett?

När du säljer flygbiljetter finns det krav på vilken information du måste ha på din webbplats. Det handlar om hur du anger priset, villkoren för biljetten och säkerhetsregler för personer med funktionshinder. Det är viktigt att denna information är en del av själva köpbeslutet för konsumenten.

Hur mycket kostar det att byta namn på flygbiljett?

Kostnadsfritt om ändringen görs online. 475 kronor vid flyg inom Europa. 45-75 euro vid transatlantiska flyg. En serviceavgift på 200 kronor tillkommer vid namnrättelse.

Kan man sälja sina flygbiljetter?

Vad innebär ombokningsbar flygbiljett Ticket?

Villkor för ombokningsbar flygbiljett. Tjänsten berättigar till ombokning av utresedatum och/eller hemresedatum. Tjänsten måste tecknas och betalas samtidigt som resan bokas och kan inte läggas till i efterhand. Tjänsten är personlig och kan inte överlåtas.

Hur avbokar man flygbiljetter?

Avboka istället för att ångra Du måste själv vända dig till ditt flygbolag för att avbeställa och kräva tillbaka pengarna för skatterna och avgifterna. Flygbolaget har rätt att ta ut en kostnad för att betala tillbaka pengarna, under förutsättning att det framgår av villkoren.

Är flygbiljetter Ombokningsbara?

Ombokningsbar flygbiljett är en egen tjänst från Ticket och behöver inte betyda att flygbiljetterna är ombokningsbara hos flygbolagen. All ombokning med tjänsten måste således ske genom vår kundsupport via telefon eller e-post. Ingen ombokning är slutförd förrän Ticket har bekräftat den via e-post.

Har man ångerrätt på flygbiljetter?

Som vi skrivit tidigare i tråden så har du tyvärr ingen lagstadgad ångerrätt när du köper en resa. Du har däremot alltid rätt att avbeställa en resa som inte är genomförd. Det är avtalsvillkoren för resan som bestämmer om och hur mycket pengar du kan få tillbaka vid en avbokning.

Finns det Avbokningsbara flygbiljetter?

Alla flygbiljetter hos oss går att köpa som ombokningsbara genom vår unika tilläggsprodukt ”Ombokningsbar flygbiljett”. Om du eller någon i resesällskapet skulle få ändrade planer och inte kan åka på resan som det var tänkt är detta den perfekta produkten.

Måste mellannamn vara med på flygbiljett?

Mellannamn behöver INTE stå skrivet på flygbiljetten oavsett om du reser inom EU eller till USA, Asien och Mellanöstern. Förnamn och efternamn är ”mandatory”, även om det står Anna Andersson på flygbiljetten så måste visum, ESTA, ETA innehålla alla namn.

Kan man byta resenär?

Om du har en biljettyp där du kan byta resenär kan du göra det via vår kundtjänst. Bytet måste ske senast en dag innan avresa. En namnbytesavgift tas ut.

Måste alla namn stå på biljetten?

Du måste ange alla efternamn och ditt förnamn (dvs. tilltalsnamn). Du behöver inte ange alla förnamn från passet.

Vad är Ticket garanti?

TicketGaranti – vårt avbeställningsskydd Resan kanske krockar med ett bröllop, eller så blir du eller någon i din närhet plötsligt sjuk. Med Ticket Garanti slipper du oroa dig – händer något oförutsett kan du enkelt avboka din resa och få pengar tillbaka.

Share this post