Allmänning

Vem ar expertkommentator?

Vem är expertkommentator?

En kommentators uppgift är att förenkla för tittarna, genom att dels helt enkelt säga vad som händer i bild just vid det tillfället, men även komma med statistiska upplysningar och berätta vad som händer utanför bild. Tillsammans med huvudkommentatorn brukar det ofta även finnas en så kallad expertkommentator.

Hur lång är Dusan Umicevic?

2,06 mDusan Umičević / Längd

Vad gör en kommentator?

Inrikespolitisk kommentator är expert inom politik och gör politiska analyser, som publiceras i pressen eller kommer till allmänhetens kännedom genom nyhetsinslag som läses upp av nyhetsuppläsare eller framförs i debattprogram på TV eller i radio.

Vad tjänar Niklas Holmgren?

Företag: Euroreport Niklas Holmgren AB som mellan 2013-07-01 till 2014-06-30 hade en nettoomsättning på 877 342 kronor. Företagets vinst var på 849 kronor. Verksamheten bedriver publicistisk och journalistisk verksamhet samt handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper. Holmgren har också en enskild firma.

Vem refererar konståkning?

Katarina Hultling

Katarina Hultling
Född 5 december 1954
Nationalitet Svenska
Yrke/uppdrag Sportjournalist Programledare

Vem sitter i studion med Jonas Karlsson?

Studions experter & kommentatorer Teamet i OS-studion kommer att ledas främst av programledarna Jonas Karlsson och Karin Frick. Jonas Karlsson var med och ledde föregående OS 2021 i Tokyo.

Har Dusan Umicevic barn?

Dusan Umicevic och Rebecca Randhawa väntar nu sitt första barn tillsammans. ”Vi är jätteglada”, skriver Umicevic i ett mejl till Expressen. Sportjournalisten Dusan Umicevic, 38, delade i veckan med sig av bebisnyheten på Instagram genom en bild på flickvännen Rebecca Randhawas, 35, gravidmage, skriver Expressen.

Vem startade Sportspegeln?

Sportspegeln är ett sportnyhetsprogram som visas i SVT (SVT1) varje söndag. Övriga veckodagar i SVT sänds systerprogrammet Sportnytt. Premiären var den 6 januari 1961 med Sven Plex Petersson som programledare.

Share this post