Ny

Nar ar det bast att resa till LA?

När är det bäst att resa till LA?

Augusti är den varmaste månaden för Los Angeles i USA med medeltemperatur på 28°C. Vattentemperatur för Los Angeles är varmast i september med temperatur på 20°C. Temperaturen för Los Angeles är som kallast i februari med medeltemperatur på 18°C. Solsäkrast är det i juli med 13 timmar per dag.

När är det orkansäsong i Miami?

I juni och augusti regnar det ofta mer än 200 millimeter, att jämföra med runt 50 millimeter i december och januari. En annan faktor som påverkar när det är bäst att resa till Miami är orkansäsongen. Den infaller vanligtvis från juni till november.

Hur varmt är det i LA på vintern?

Vintern i Los Angeles påminner om svensk sommar. Den genomsnittliga dagstemperaturen ligger på 20 grader och det regnar cirka 5 dagar.

När är det som varmast i New York?

Juli är den varmaste månaden för New York i USA med medeltemperatur på 29°C. Vattentemperatur för New York är varmast i augusti med temperatur på 23°C. Temperaturen för New York är som kallast i januari med medeltemperatur på 6°C. Solsäkrast är det i juni med 11 timmar per dag.

När är det varmt i New York?

Sommar i New York börjar i mitten av juni och det kan bli riktigt varmt, nästan tropiskt. Det är viktigt att dricka mycket och använda solkräm.

När ska man inte åka till Miami?

Under sommarmånaderna, juni-oktober är temperaturerna som högst, runt 30-33 grader. Det är också då det kommer mest regn och risk för orkaner och starka vindar är som störst. Under vintermånaderna, november- januari är temperaturerna lite lägre och det är bra att ta med några varma tröjor.

När ska man åka till Miami?

Väder i Miami – och bästa tid att resa Om man bara bryr sig om vädret råder alltså ingen tvekan, december till april är de bästa månaderna att besöka Miami och södra Florida. Då ligger den dagshögsta temperaturen, som du kan se nedan, i snitt mellan 25 och 28 grader.

Hur varmt är det i LA i december?

Medeltemperaturer

Dagstemperatur Nattemperatur
oktober Dagstemperatur 23°c Nattemperatur 14°c
november Dagstemperatur 18°c Nattemperatur 10°c
december Dagstemperatur 15°c Nattemperatur 7°c
Källa: SMHI. Avvikelser kan förekomma.

Hur varmt är det i New York i november?

Medeltemperaturer

Dagstemperatur Soltimmar per dag
september Dagstemperatur 23°c Soltimmar per dag 10h
oktober Dagstemperatur 17°c Soltimmar per dag 8h
november Dagstemperatur 12°c Soltimmar per dag 6h
december Dagstemperatur 6°c Soltimmar per dag 6h

Hur varmt är det i New York på sommaren?

Medeltemperaturer

Dagstemperatur Vattentemperatur
juli Dagstemperatur 28°c Vattentemperatur 22°c
augusti Dagstemperatur 27°c Vattentemperatur 23°c
september Dagstemperatur 23°c Vattentemperatur 21°c
oktober Dagstemperatur 17°c Vattentemperatur 17°c

När är det sommar i New York?

Slappna av på stranden. Under sommar månaderna är det väldigt varmt och fuktigt och många New Yorkers lämnar staden under juli och augusti månad. Om man bara tagit en weekend i New York är det förståligt att man inte vill spendera flera dagar vid stranden utan att man vill uppleva New York.

Share this post