Ny

Varfor ska man ha en Apple TV?

Varför ska man ha en Apple TV?

Med den nya Apple TV-appen kan du få alla dina streamingtjänster samlade på ett och samma ställe i en app! Med en snabb sökning kan du hitta alla tillgängliga filmer och Tv-program. Apple TV kan också ge dig rekomendationer på program som den tror att du skulle gilla, baserat på dina tidigare val.

Hur mycket kostar Apple TV i månaden?

(1) Du får Apple TV+ gratis i tre månader när du köper en Apple-enhet. (2) Ett abonnemang kostar bara 59 kr per månad efter den kostnadsfria provperioden på sju dagar.

Måste man ha internet för Apple TV?

Först och främst behöver du förstås Apple-TV och den medföljande strömkabeln. Enheten behöver också få tillgång till internet. Antingen får du ansluta den med hjälp av en vanlig nätverkskabel (ethernet) eller så ansluter du trådlöst via Wi-Fi. Din TV måste ha en HDMI-anslutning och får alltså inte vara alltför gammal.

Vad kan man titta på med Apple TV?

Titta på filmer och tv-program från populära strömningstjänster som Apple TV+ och prenumerera på premiumkanaler: allt med Apple TV-appen….Titta på filmer, tv-program och direktsänt innehåll i Apple TV-…

  • Uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Uppdatera Mac-datorn.
  • Uppdatera din Apple TV.

Vad är bäst chromecast eller Apple TV?

Vill du ha allting direkt i din TV är det Apple TV som är det bästa alternativet. Om du istället kan tänka dig att använda din telefon, dator eller surfplatta att streama ifrån är en Chromecast ett bra och billigt alternativ. En Apple TV känns i sig väldigt lyxig vilket ökar ha-begäret för produkten.

Vad är gratis på Apple TV?

dela din 1 års gratis provperiod på Apple TV+ med upp till fem andra familjemedlemmar genom Familjedelning. Lös in din 1 års gratis provperiod i Apple TV-appen från den 1 november 2019. Se till att din nya enhet kör den senaste versionen av iOS, iPadOS, tvOS eller macOS.

Vad kostar det att se på Apple TV?

Det billigaste priset för Apple TV 32GB (4th Generation) just nu är 1 495 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Mediaspelare med ett genomsnittligt betyg på 3.9 av 5.

Vad krävs för att använda Apple TV?

Apple TV-appen är redan installerad på dina Apple-enheter. Enheten måste vara uppdaterad med den senaste versionen av iOS eller iPadOS, macOS eller tvOS för att de senaste funktionerna ska kunna användas. Uppdatera din iPhone, iPad eller iPod touch. Uppdatera Mac-datorn.

Vilka TV apparater har Apple TV?

Samsung

  • Samsung FHD/HD 4-, 5-serien (2018)
  • Samsung QLED 4K Q6-, Q7-, Q8-, Q9-serien (2018, 2019, 2020)
  • Samsung QLED 8K Q9-serien (2019, 2020)
  • Samsung The Frame-serien (2018, 2019, 2020)
  • Samsung Serif-serien (2019, 2020)
  • Samsung UHD 6-, 7-, 8-serien (2018, 2019, 2020)

Share this post