Rekommendationer

Vem kommenterar i Vinterstudion?

Vem kommenterar i Vinterstudion?

Vinterstudion är tryggheten och värmen i vintermörkret. Programledare är som alltid André Pops och Yvette Hermundstad tillsammans med kanske världens bästa vinterexperter. Med start den 13 november sänder SVT Vinterstudion i femton helger. Här kan du se Vinterstudions alla sändningar 2021/2022.

Vilka är experter i Vinterstudion?

De nuvarande experterna Pernilla Wiberg och Tobias Hellman har också medverkat sedan programmets tidiga historia, även om Hellman några säsonger istället arbetade för TV4. Anja Pärson har efter hon avslutat sin karriär medverkat i Vinterstudion, liksom hennes före detta tränare Mikael Junglind.

Vad tjänar man som sportkommentator?

Löneskillnader mellan män och kvinnor

År Medellön kvinnor Medellön män
2016 36 500 kronor 37 100 kronor
2017 36 300 kronor 37 700 kronor
2018 36 700 kronor 37 000 kronor
2019 38 000 kronor 39 200 kronor

Vem kommenterar längdskidor?

Här ser du försnack och analyser samt intervjuer med åkare och gäster. Programledare är Peter Jihde som vid sin sida kommer att ha experten som Johanna Ojala, Frida Hansdotter, Johan Olsson, Anna-Karin Strömstedt and Per Forsberg med flera. Viaplay Vinter har premiär 20 november kl 10:30 på TV6 och Viaplay.

Vem kommenterar skidor i TV6?

Så ser Nent Groups satsning på skidorna ut – Det känns hedrande, ärofyllt och otroligt kul, säger Per Forsberg som kommenterar längdskidorna i Viaplay och TV6. Nu är det slut på längdskidor i SVT med Jacob Hård och Anders Blomquist som kommentatorer.

Var kan man se världscupen i längdskidor?

Nytt för i år är att TV6, V sport vinter och Viaplay blir nytt hem för världscupen i längdskidor och alpint. På TV6 och Viaplay ser du även den helt nya studiosatsningen Viaplay Vinter.

Vilken TV kanal sänder världscupen i längdskidor?

De sänder världscupen i längdskidor 2021–22 på tv Inför den här säsongen tog Nent över rättigheterna till världscupen i längdskidor och tävlingarna kommer att sändas på TV6 och på streamingtjänsten Viaplay.

Vem kommenterar VM i konståkning?

Angelica Olsson är expertkommentator i sändningarna från konståknings-VM i Globen. Tillsammans med kommentator Katarina Hultling kommer hon att guida oss TV-tittare genom fyra dagars intensivt tävlande. Alla tävlingar sänds på TV10 och på Viaplay.

Share this post