Ny

Ar Estelle kronprinsessa?

Är Estelle kronprinsessa?

Estelle Silvia Ewa Mary, Prinsessa av Sverige, Hertiginna av Östergötland, föddes den 23 februari 2012 som första barn till Kronprinsessan och Prins Daniel. Prinsessan Estelle är i enlighet successionsordning den andra i tronföljden efter Kronprinsessan.

Var bor Victoria och Daniel?

41 rum och kök: Det här är Haga slott Haga har 41 rum och är på 1550 kvadrat. Ett hem som måste funka både för Sveriges tronföljare – och en helt vanlig tvåbarnsfamilj.

Var bor Prinsessan Sofias föräldrar?

1991 flyttade familjen till Älvdalen i Dalarna där hon växte upp. Hon är dotter till Erik Oscar Hellqvist (född 3 juni 1949) och Marie Britt, född Rotman (född 24 maj 1957). Sofias far är född i Danmark av svenska föräldrar och flyttade till Sverige vid fem års ålder. Sofias mor är född i Älvdalen.

Hur gammal är Estelle Bernadotte?

10 år (2012)Prinsessan Estelle / Ålder

Vem är Estelle döpt efter?

Prinsessan Estelle Estelle? Hade det namnet ens någon kunglig koppling?, var det många som frågade sig. Men det hade det ju förstås. Alla som kan sin kungliga historia vet att kronprinsessparets lillsessa är döpt efter amerikanskan Estelle Bernadotte som levde mellan åren 1904 och 1984.

Var har Victoria och Daniel köpt tomt?

Kronprinsessan Victoria har i hela sitt liv tillbringat delar av somrarna på Öland, men nu har hon tillsammans med prins Daniel investerat i en tomt på Värmdö i Stockholms inre skärgård. Där planerar paret att bygga ett nytt sommarhus.

Vart bor drottning Victoria?

Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel, Prinsessan Estelle och Prins Oscar bor i Haga slott. som statschef tar Victoria över hans arbetsuppgifter.

Har prinsessan Sofias systrar barn?

Prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist har fått en dotter Lina Hellqvist, 39, är storasystern och Sara Hellqvist, 33, är lillasyster. Lina lever ett familjeliv tillsammans med sin sambo Mattias Wikström och de har precis blivit föräldrar till en liten dotter.

Får prinsessan Sofia Apanage?

Kungens apanage blir offentliggjort I april kommer kungahuset att presentera en årsredovisning. Där ska tre så kallade rambelopp finnas tydligt utskrivna: ett till kungaparet, ett till kronprinsessparet och ett till prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Share this post