Allmänning

Vad hander nar jag inaktiverar Facebook?

Vad händer när jag inaktiverar Facebook?

Om du inaktiverar ditt konto:

  • Du kan återaktivera när du vill.
  • Andra kan inte se din tidslinje eller söka åt dig.
  • Viss information kan förbli synlig för andra (t.
  • Du kommer inte att kunna använda ditt Facebook-konto för att få åtkomst till Oculus-produkter eller din Oculus-information.

Hur lång tid tar det innan Facebook-kontot raderas?

Det går endast att avbryta borttagningen av Facebook-kontot om det gått mindre än 30 dagar från det att du påbörjade borttagningen. Efter 30 dagar går det inte att få tillbaka någon information. Du avbryter borttagningen genom att logga in på ditt Facebook-konto och klicka på Avbryt borttagning.

Varför blir jag utkastad från Facebook?

Allt innehåll med vuxet tema eller som på annat sätt är olämpligt för en community-webbplats.

Hur tar man bort en död person från Facebook?

Bläddra ned till avsnittet Din Facebook-information och tryck på Ägare och kontroll för konto. Tryck på Inställningar för att göra om till minnessida. Tryck på Ta bort konto efter dödsfall, väljer Ja, ta bort efter dödsfall och tryck på Spara.

Vad betyder inaktivera konto?

Dessa finns i regel kvar hos de användare du haft konversationerna med. Väljer du att inaktivera kontot händer ungefär samma sak men med skillnaden att inget raderas. Trots att ingen kan komma åt din profil är du dock något mer synlig. Din profilbild kan fortfarande ses i gamla konversationer och i vänlistor.

Kan man inaktivera Facebook och ha kvar Messenger?

Du kan fortsätta att använda Messenger även efter att du har inaktiverat ditt Facebook-konto. Om du har haft ett Facebook-konto och sedan inaktiverat det så aktiveras inte ditt Facebook-konto på nytt om du använder Messenger. Dina Facebook-vänner kan fortfarande skicka meddelanden till dig via Messenger.

Hur gör man en Facebooksida till minnessida?

Kontakta oss om du vill begära att en profil görs om till ett minneskonto. Verifierade familjemedlemmar kan begära att en närståendes konto tas bort från Facebook.

Share this post