Trendig

Kan man dolja sina inlagg pa Instagram for vissa personer?

Kan man dölja sina inlägg på Instagram för vissa personer?

För att använda funktionen går du in på personens du vill muta profilsida, alternativt på ett av personens inlägg. Därefter trycker du på menyn uppe i det högra hörnet som föreställer tre prickar. Här kan du sedan välja om du endast vill dölja personens inlägg, eller både inlägg och stories. Svårare än så är det inte!

Hur döljer jag min profil på match?

För att dölja din profil ska du göra på följande viset: –Öppna ”Mitt konto” genom att föra musen över din profilbild högst upp till höger. – Klicka längst ned på sidan på “Stäng av min profil”. – Bekräfta begäran genom att klicka på ”Dölj min profil.” sedan bekräftar du detta med dina inloggningsuppgifter.

Vem kan se dolda kommentarer Facebook?

När du döljer en kommentar på ditt inlägg / uppdatering kommer den fortfarande att vara synlig för personen som publicerade den och alla hans / hennes vänner. Kommentaren och hans / hennes vänner kan fortsätta diskussionen också. Endast personerna på kommentarens vänlista kan se eller interagera med den kommentaren.

Vad händer om jag begränsar någon på Instagram?

Hur begränsar jag och tar bort begränsningen för någon på Instagram? När du begränsar någon: Kan den personen inte se när du är inloggad eller om du har läst personens meddelanden. Kommer personens nya kommentarer om dina inlägg bara att synas för just den personen.

Hur vet man om man är begränsad på Instagram?

En person som är begränsad av en kontoinnehavare kan inte heller se när den personen är aktiv, eller om den har läst direktmeddelanden. I den andra funktionen använder Instagram artificiell intelligens, AI, för att känna igen näthat.

Hur pausar man match Com?

Om du inte längre vill att din profil ska visas på sajten kan du dölja den tillfälligt eller avregistrera den. Du kan dölja din profil tillfälligt när du är inloggad via en dator eller mobilversionen av sajten. Om du loggar in från en dator ska du öppna sidan ”Mitt konto” och därefter ”Stäng av min profil”.

Kan man dölja inlägg på Facebook?

Gå till inlägget i nyhetsflödet som du vill dölja. Tryck på överst till höger på inlägget och välj ett av följande alternativ: Dölj inlägg: döljer ett enskilt inlägg. Pausa [Namn] i 30 dagar: Döljer tillfälligt alla inlägg från en person, sida eller grupp från nyhetsflödet.

Hur gör man för att dölja bilder på Facebook?

Så här redigerar du sekretessinställningarna för dina fotoalbum:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn.
  2. Bläddra ned och tryck på Foton.
  3. Tryck på albumet som du vill ändra sekretessinställningarna för.
  4. Tryck på och välj Redigera.
  5. Tryck på Målgrupp och välj vilka som kan se ditt album.

Share this post