Ny

Varfor visar inte Facebook Alla kommentarer?

Varför visar inte Facebook Alla kommentarer?

Klicka på sidans foto högst upp till höger. Klicka på Inställningar och sekretess och välj sedan Inställningar. Klicka på Sekretess på den vänstra menyn och välj sedan Offentliga inlägg. Bredvid Kommentarsrankning klickar du på Redigera.

Kan alla se mina kommentarer på Facebook?

När du gillar något eller kommenterar på något på en annan persons vägg är det den personens sekretessinställningar som avgör vilka andra som kan se det. Kommentarer och gillningar på ett offentligt delat inlägg kan alla se.

Vem kan se mina gilla markeringar?

Enbart dina godkända följare kan se dina inlägg, inklusive gilla-markeringar och kommentarer. När du gillar ett offentligt inlägg är din gilla-markering synlig för alla och det går att klicka på ditt användarnamn nedanför inlägget, men det är bara godkända följare som kan se dina inlägg.

Vem kan se vad jag skriver på Messenger?

I Messenger trycker du på din profilbild längst upp till vänster. Tryck på Sekretess på menyn. Tryck på Händelsemålgrupp. Välj Offentlig, Bara vänner eller Anpassad.

Hur gör man för att se alla inlägg på Facebook?

Om du till exempel bara vill se senaste inlägg kan du sortera ditt nyhetsflöde för att se ditt senaste flöde. Det betyder att du kommer att se senaste inlägg från personerna och sidorna du följer, men du kommer att se deras senaste inlägg först.

Hur ser man alla kommentarer på Facebook?

Om du vill ändra ordningen på kommentarerna klickar du på aktuellt alternativ för kommentarsordning nere till vänster i inlägget (exempel: Senaste, Alla kommentarer, Mest relevanta) och väljer sedan ett nytt alternativ: Senaste för att visa alla kommentarer, med de senaste kommentarerna först.

Kan man se vad man kommenterat på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på nedanför din profilbild och tryck sedan på Aktivitetslogg. Tryck på Filter längst upp i aktivitetsloggen för att granska aktiviteter som: Saker som du publicerat.

Share this post