Allmänning

Hur mycket drar en Citroen C1?

Hur mycket drar en Citroen C1?

FÖRBRUKNING: 4,3 l/100 km. CO2-UTSLÄPP: 99 g/km. KONKURRENTER: VW Up, Toyota Aygo, Peugeot 107, Renault Twingo, Kia Picanto med flera.

Är Citroen C1 en bra bil?

C1 har fått bra betyg i test. Den får beröm för att vara prisvärd, ha generöst med utrustning och goda köregenskaper. Men den får kritik för bristande kvalitet interiör och för små innerutrymmen. Infotainmentsystemets skärm har Mirror Screen, vilket gör det möjligt att koppla smartphones till systemet.

Har Citroen C1 kamkedja?

Enligt uppgifter på forumet nedan är C1 & 107 bortåt en tusenlapp dyrare per service än Aygo, av någon skum anledning. Serviceinnehållet är likadant på alla tre. Motorn har kamkedja.

Har Peugeot 107 kamrem?

Bilen har kamkedja så du behöver inte tänka på att byta kamrem.

Har alla Peugeot 107 kamkedja?

Bilen har kamkedja så du behöver inte tänka på att byta kamrem. Lastutrymmet bak är inte mycket att hurra för, några matkassar får plats på sin höjd. Vill du byta bil till en liten bil så tycker jag i alla fall att du ska kolla på Aygon, 107:an och C1:an.

Har Toyota Aygo kamkedja?

Motorn har kamkedja, vilket är en fördel från underhållssynpunkt, men lyssna för säkerhets skull så att inte kedjan rasslar onormalt. Det vanligaste klagomålet på Aygo brukar gälla skrammel och gnissel från inredningen samt vindbrus.

Är det kamkedja på Peugeot 107?

Hur bra är Peugeot 107?

Peugeot 107 har fått sig en ansiktslyftning. Och den lilla trecylindriga motorn är densamma som sitter i iQ men i 107 upplevs den som mycket piggare. Styrningen är bäst i testet, exakt utan att bli nervös. Köregenskaperna är trygga och underhållande.

När ska man byta kamrem på Peugeot 107?

Kamremmen ska bytas efter 12 000 mil eller sex år på bensindrivna bilar och efter 16 000 mil eller sex år på dieseldrivna bilar. Från den 1 januari 2005 gäller nya intervall för byte av kamrem på samtliga Peugeots person- och transportbilsmodeller i Sverige.

När ska man byta kamkedja på Toyota Aygo?

Normalt bör väl en kamkedja hålla minst 20 000 mil (och upp till bilens livslängd), men detta förutsätter dock att man byter olja i motorn regelbundet enligt angivet intervall då kedja och kedjespännare slits av gammal olja.

Har Toyota Aygo kamrem eller kamkedja?

När ska man byta kamrem Peugeot?

Share this post