Ny

Varfor kopa konst?

Varför köpa konst?

Däremot så kan utbudet av konst vara betydligt bredare med verk av olika konstnärer och en större blandning utav konsten i allmänhet. Hos konsthandlare brukar man även kunna köpa andra saker än konst som redskap till att skapa konst, ramar och andra föremål. Det största urvalet av konst hittar man på internet.

Hur gör man prints av sin konst?

Upptäck det papper eller canvas som framhäver ditt verk/foto bäst. Vi har en arbetsstation (dator och skärm) som man kan låna gratis ifall man önskar att göra provprintar och redigera på plats. Vi har även utrymme för fotografering i mindre skala. Man kan låna kamera och blixtar gratis.

Hur mycket får man tjäna som konstnär utan att betala skatt?

Du som konstnär kan sälja dina egna konstverk momsfritt om försäljningen under ett beskattningsår är lägre än 336 000 kronor. Om din försäljning blir högre än 336 000 kronor för beskattningsåret måste du redovisa och betala moms från första kronan.

Är konst se bra?

Konst.se är en fantastisk sajt för konstnärer! Jag har varit medlem i flera år och haft många förfrågningar och sålda målningar, samt återkommande kunder. Den mest prisvärda och lättanvända sajten för konstnärer och köpare. Kan varmt rekommendera! Stort tack för ditt fina omdöme!

Var kan man få sina saker värderade?

Det vanligaste sättet är att kontakta sitt lokala auktionshus eller handlare. Auktionshus erbjuder vanligen gratis värderingar via mail, avtalat möte eller värderingsdagar. Mail: Kontakta ditt auktionshus via mail med en beskrivning och bild av föremålet du vill få värderat.

Hur gör man egna prints?

#3 Satsa på en skrivare med Wi-Fi Om du har en surfplatta hemma är en skrivare med Wi-Fi helt klart att föredra. Då kan du även enkelt använda olika appar (som t. ex. Procreate, Photoshop Mix, Adobe Sketch och Adobe Draw) för att skapa dina posters – och skriva ut direkt från surfplattan.

Share this post