Ny

Nar borjar sommarrean pa NK?

När börjar sommarrean på NK?

Många butiker startar rean redan veckan före midsommar, och än fler startar sin sommarrea veckan efter midsommar. Nästan lika många affärer startar sommarrean veckan efter vi haft vår sill och nubbe. En fjärdedel av handeln startar sin rea första veckan i juli, och lite fler än tio procent startar rean först i augusti.

När börjar mellandagsrean NK?

Trots namnet mellandagsrea som egentligen syftar på dagarna mellan annandag jul till nyårsafton är det vissa butiker som smygstartar rean tidigare, i ett försök att locka fler kunder. Några butiker börjar runt den 22 december, men för de flesta butiker startar rean efter julaftons slut. Alltså den 25 december.

Hur länge har NK rea?

Hur länge håller rean på? Hej Karin, rean är fortfarande i full gång och håller på ett tag till. Så småningom kommer varuhuset fyllas med vårens nyheter så vänta inte allt för länge innan du kommer förbi. Välkommen.

Vilka märken har NK?

På Entréplan hittar du varumärken som Bottega Veneta, Bulgari, Burberry Dam, Byredo, Cartier, Chanel, D&G, Dior, Givenchy, IWC, Jimmy Choo, Kenzo, Lanvin, Marc Jacobs, Mulberry, Pîaget, Prada, Tod’s, Tom Ford, ATP Atelier och Vivienne Westwood.

När är det rea 2021?

Black Friday rea börjar vid midnatt fredagen den 26 november 2021 och pågår i 24 timmar. Som alltid hittar du de mest populära kampanjerna hos oss – nya deals varje timme.

När börjar NK Vinterrea 2021?

NK:s vinterrea pågår till och med den 21 februari. Till och med den 21 februari finns det fortfarande chans att fynda premiumprodukter inom mode, sport, accessoarer och inredning till riktigt bra priser och sedan avrunda reashoppingen med en kaffe, en aw eller en trerätters långlunch. Varmt välkommen till varuhuset.

När börjar mellandagsrea 2021?

När är mellandagsrean 2021? Mellandagsrean börjar traditionellt på annandagen den 26 december. Det är nämligen då som de fysiska butikerna öppnar igen efter julhelgen. Men redan den 25 december kommer några av de bästa fynden då många nätbutiker tjuvstartar mellandagsrean en dag tidigare.

När startar rean 2021?

Datum för mellandagsrea 2021. Mellandagsrean kickar vanligtvis igång på annandagen, den 26:e december. Men i och med att shoppingen förflyttats allt mer från fysiska butiker till nätshoppar, så smygstartar rean ännu tidigare på många håll.

Kan man beställa från NK?

Din onlinebeställning som skickas från NK kan levereras till ett av våra varuhus i Stockholm eller Göteborg. När du väljer detta leveranssätt betalar du ingen fraktkostnad och du kan enkelt och smidigt hämta upp din onlinebeställning.

Vad är en NK?

NK[redigera | redigera wikitext] AB Nordiska Kompaniet (NK) är ett bolag ägt av Hufvudstaden AB som kontrolleras av LE Lundbergföretagen AB. Här ingår varumärket NK och de två varuhusen (numera gallerior under NK:s tak) vid Hamngatan 18–20 i Stockholm och Östra Hamngatan i Göteborg.

När är nästa stora rea?

Spring Week äger rum från 25 april 2022 till och med söndagen 1 maj. Då kan du ta del av stora rabatter på allt du önskar dig hos Komplett.se och vi fyller löpande på med nya erbjudanden.

När börjar rean på Elgiganten?

Vad du än har planerat så är du välkommen att fynda produkter på Elgigantens sommarrea. Rean startar efter midsommar och du kommer att kunna fynda riktigt billig och prisvärd hemelektronik och vitvaror. Du hittar det mesta för lata dagar som en ny läsplatta, en robotgräsklipparen eller en terassvärmare.

Share this post