Frågor

Vem ager ideal of Sweden?

Vem äger ideal of Sweden?

Filip Ummer och Joachim Angelton är två maskrosbarn som tidigt visade handlingskraft och entreprenörsanda – bland annat genom att sälja kall läsk till förare som fastnat i sommarheta bilköer utanför Söderköping.

Vad såldes ideal of Sweden för?

Startade i ett garage – nu säljer de mobiltillbehör för hundratals miljoner. Barndomsvännerna Filip Ummer och Joachim Lindström startade sitt e-handelsbolag Ideal of Sweden i ett garage i Norrköping. I fjol sålde de för 165 miljoner kronor och inom 3-4 år spås omsättningen passera miljardstrecket.

Var är ideal of Sweden aktiva?

iDeal of Sweden ligger i fonden eEquity III. eEquity nyinvesteringar nu från eEquity IV som är en miljardfond som hade sin första stängning i november 2018.

Vilken målgrupp riktar sig Ideal of Sweden till?

Företaget har främst unga tjejer som följare som befinner sig i en ålder där de lätt påverkas av andra menar Landstedt (2010). iDeal of Sweden använder sig av influencers i sin marknadskommunikation på så sätt att företaget publicerar bilder som är tagna av influencers som samarbetar med företaget.

Vad är socialt handlande?

Weber skiljer mellan fyra olika idealtyper för socialt handlande: 1. Traditionellt handlande, som styrs via tradition eller vanor. 2. Affektuellt handlande, som styrs av individens känsloläge.

Vad står Max Weber för?

Max Weber (Karl Emil Maximilian Weber, 1864-1920) var en tysk sociolog som räknas som en av stora portalfigurerna i 1900-talets sociologi. Hans teorier spelar fortfarande stor roll i sociologisk forskning och debatt. År 1894 blev Weber professor i nationalekonomi i Freiburg och från 1897 var han professor i Heidelberg.

Hur mycket omsätter Ideal of Sweden?

Norrköpingsbolaget Ideal of Sweden säljer mobilskal, laddningskablar, plånboksfodral och andra modeaccessoarer och siktar på en miljardomsättning i år. Bolaget har ökat sin omsättning från 12 miljoner kronor 2015 till 428 miljoner i 2018.

Är iDeal of Sweden svenskt?

Våra vackert utformade och handgjorda produkter är tillverkade av noga utvalda material – svensk design och kvalitet när den är som allra bäst. Vår design följer de hetaste modetrenderna och inspiration hämtas från de senaste catwalks och trade shows runtom i världen.

Vad är iDeal of Swedens affärside?

IDeal of Swedens affärsidé är att lansera mobilskal som ska följa olika trender. Som vi berättade i vintras är företaget etablerat i den fysiska handeln i 30 länder, och har nu ambitiösa planer på en global etablering av den egna e-handeln.

Dagens industri avslöjar att riskkapitalbolaget Altor köper 60 procent av Ideal of Sweden. Innan affären blev klar spekulerades det i en prislapp på över 2 miljarder kronor men DI uppger nu att bolaget värderades till ”under 2 miljarder” i transaktionen.

Vilken målgrupp riktar sig ideal of Sweden till?

Hur startade ideal of Sweden?

Barndomsvännerna Filip Ummer och Joachim Lindström startade sitt e-handelsbolag Ideal of Sweden i ett garage i Norrköping. I fjol sålde de för 165 miljoner kronor och inom 3-4 år spås omsättningen passera miljardstrecket.

Var är iDeal of Sweden aktiva?

Hur mycket omsätter iDeal of Sweden?

Vad är iDeal of Sweden affärside?

Vart finns iDeal of Sweden?

Utöver integrationen av spännande teknik så stoltserar de nya butikerna det allra senaste inom inredningsdesign, för att erbjuda kunderna stilren skandinavisk design.

  • Gallerian. Hamngatan 37, Stockholm. Öppettider.
  • Mall of Scandinavia. Stjärntorget 2, Stockholm. Öppettider.
  • Täby Centrum. Stora Marknadsvägen 15, Täby. Öppettider.

Share this post