Ny

Vad ar Kolvkontakt?

Vad är Kolvkontakt?

Har elslutblecket en kolvkontakt ges en indikering om dörren är öppen eller stängd och med en ankarkontakt kan man avgöra om dörren är låst / olåst. Låsning med kontroll och flexibilitet Eltryckeslås har ett stort användningsområde, från lätta innerdörrar till tunga ytterdörrar där en snabb låsfunktion är ett krav.

Vad är Listtryck?

Listtrycksteknik Både vridfallet för tryckesfall och cylinderfall hanterar listtryck, vilket ger en driftsäker öppning med automatiska dörröppnare. Dörren riskerar helt enkelt aldrig att fastna.

Hur fungerar ett Eltryckeslås?

Hur sker låsningen i ett eltryckeslås? Låsningen i ett eltryckeslås sker genom till/frånkoppling av trycket. Låsets fallkolv blockeras av förreglingskolven när dörren är stängd och kan inte manipuleras.

Hur fungerar ett Motorlås?

Låsets kolv styrs med en motor via en styrenhet vid såväl upplåsning som låsning. Genom inbyggda sensorer kan man hämta en rad olika signaler från motorlåset, bl. a. om dörren är öppen eller stängd, om regeln är ute eller inne, om olovlig öppning skett etc.

Vad kostar ett kodlås till ytterdörr?

Här köper du Yale Doorman V2N till bästa pris Skånskabyggvaror säljer Yale Doorman V2N för 3990. Frakten hem till dig ingår i priset. Proffsmagasinet säljer just nu Yale Doorman V2N för 8079 kr.

Är brytskydd bra?

Genom att montera brytskydd på kanten av dörrbladet får inte tjuven möjlighet att bryta loss dörren från karmen. Pardörrar skiljer sig från vanliga dörrar bland annat på att man inte kan montera slutblecket lika säkert.

Vad är brytskydd?

Inbrotten sker oftast genom fönster och altan- eller balkongdörrar, framförallt om dessa inte är förstärkta eller säkrade. Med ett brytskydd som till exempel en C-profil är det dock enkelt att förhindra eller åtminstone försvåra att tjuven kan komma in mellan dörr och karm med sina brytverktyg.

Vad är ett Ellås?

Elektroniskt lås[redigera | redigera wikitext] Elektronisk låsning av dörrar är ett ganska brett segment som sträcker sig från elslutbleck till elektroniska nycklar. Elslutbleck används för det mesta vid dörrar som öppnas ofta och där man inte har så höga säkerhetskrav.

Share this post