Populära

Vad ar Lotto 1 och 2?

Vad är Lotto 1 och 2?

Lotto är ett nummerspel där du ska pricka in sju nummer av 35. Är du ensam om att få in alla sju dragna nummer är du garanterad minst en miljon kronor i vinst. Varje onsdag och lördag görs två dragningar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja om du vill delta i bara Lotto 1 eller båda dragningarna.

Hur fungerar extra chansen på Lotto?

Så fungerar Andra chansen: Andra Chansen-dragningen görs två gånger om året. Under 2021 sker det 1 maj samt i november. 1 maj dras 20 slumpade Lottorader som vinner en miljon kronor vardera. Varje Lottorad på Lotto 1 & 2 ger en andra chans att bli miljonär, förutsatt att du spelar med Joker.

Vem vann storvinsten på Lotto?

I samband med lördagens Lottodragning vann 15 slumpade rader en miljon kronor vardera i Andra Chansen efter Drömvinsten. En av de nyblivna miljonärerna är en pensionerad man från Forshaga som fick sin vinst tack vare Arvikabon som vann Drömvinsten på 97 miljoner kronor den 18 november.

Vad är systemspel Lotto?

Systemspel innebär att du spelar Lotto med fler än sju nummer. De extra numren skapar ett system med alla möjliga enkelrader som går att forma av numren i din rad. Systemspel ger dig chans att vinna större när du väl vinner med hjälp av undervinster.

Hur spelar man system på Lotto?

Systemspel i korthet När du bettar med ett systemspel ökar du sannolikheten att vinna genom att betta på fler nummer per rad än vad som faktiskt är nödvändigt. Dessa tilläggsnummer sammanfattas automatiskt av systemet i alla möjliga kombinationer och garanterar också en betydligt högre avkastning om du skulle vinna.

Hur stor är chansen att vinna på andra chansen?

Vinnare Andra Chansen Hur stor din chans är att vinna beror på hur många rader på lotto som spelats under de senaste månaderna. För den som spelar kontinuerligt och därmed har flera rader med i dragningen ökar självklart chanserna.

När dras Extrachansen?

Så funkar Extrachansen Varje månad lottar vi ut en bil (värde ca 200 000 kronor) direkt i BingoLotto. Dubbellott ger dubbel vinst. Det går bara att registrera en lott en gång, efter avslutat program. Du behöver inte spara din bingolott efter att du registrerat den.

Hur får man Drömvinsten?

Drömvinsten är ett spel från Svenska Spel, där det gäller att pricka in 7 rätt på Lotto och minst 2 rätt på Joker. Vinsten börjar på 75 miljoner (tidigare var det 50 miljoner) och växer sedan varje vecka tills någon vinner. Något vinsttak finns inte, så vinsten skulle kunna bli hur stor som helst.

Share this post