Frågor

Vilka ICA ar storst?

Vilka ICA är störst?

Bildtext: ICA Maxi Stormarknad är de största ICA-butikerna som utöver livsmedel har ett rejält utbud av kläder, skor, hemtextil och husgeråd. Oftast placerade i utkanten av en tätort.

Vilken ICA är störst i Sverige?

Mikael Gadd driver Sveriges största Ica Maxi-butik i Haninge. Ica Maxi Hälla i Västerås, med 200 anställda, är näst störst i Sverige sett till nettoomsättningen på 707 miljoner kronor. I sammanställningen står det minus 3,7 procent med röda siffror i kolumnen tillväxt.

Vad är skillnaden på olika ICA?

Möta kundernas behov. För att möta kundernas behov har ICA Sverige fyra olika butiksprofiler. Närmarknaden ICA Nära, matmarknaderna ICA Kvantum och ICA Supermarket, samt stormarknaden Maxi ICA Stormarknad. Sedan våren 2010 har ICA glädjen att även erbjuda kunderna apotekstjänster genom ICAs egna apotek Apotek Hjärtat.

Vilka är ICAs målgrupp?

Alla bolagen inom ICA-koncernen i Sverige har antagit en ny hälsostrategi som bygger på ambitionen att göra det enklare att leva mer hälsosamt efter sina förutsättningar, med ett särskilt fokus på barn och unga.

Hur många kunder har ICA på en dag?

centrum. ICAs butiker hade sammanlagt en miljon kundbesök per dag i genomsnitt vid 1980-talets mitt.

Är ICA Kvantum eller Supermarket störst?

Maxi-butikerna är Icas största och har förutom ett stort utbud av matvaror även kläder, skor, hemtextil, media och husgeråd. Butikerna ligger oftast i utkanten av en tätort.

Vem äger Ica Maxi Ronneby?

ICA Maxi ägs av 3 syskon, Sanna, Elin & Linus.

Hur mycket omsätter en Ica Nära?

Nyckeltal 2021

Omsättning 92 242 MSEK (91 684)
Rörelseresultat, exkl engångsposter 4 019 MSEK (4 240)
Antal butiker 1 267 (1 266)
Medeltal anställda 8 662 (8 412)

Share this post