Trendig

Vem ar rosten till Thanos?

Vem är rösten till Thanos?

Josh BrolinThe Avengers: Age of Ultron
Isaac C. Singleton Jr.Marvel Avengers AssembleJim CummingsThe Super Hero Squad Show
Thanos/Rösten gjordes av
Josh Brolin är Thanos i ”Guardians of the Galaxy” Skådespelaren kommer att ge rösten till superskurken i Marvels superhjältefilm. Thanos som fick se glimten av i slutscenerna i ”The Avengers” kommer enligt regissören James Gunn även dyka upp i ”Guardians of the Galaxy”.

Vad heter Thanos handske?

The Infinity Gauntlet (ung. Oändlighetshandsken) är dels en mäktig artefakt i Marvels universum av superhjältar, dels namnet på en miniserie från 1991 som handlar om hur den onde Thanos får tag på handsken och får makten att manipulera universum.

Vem dör i Infinity War?

Thor, Rocket och Groot anländer för att förstärka Avengers; Midnight, Obsidian och Glaive dödas och deras armé retirerar. Thanos anländer, och Maximoff försöker förstöra Sinnesstenen medan Avengers försöker hålla Thanos borta. Thanos övermannar dem och sliter ut Sinnesstenen från Visions huvud, vilket dödar honom.

Vad gör Thanos stenar?

Stenarna har använts för att utplåna hela civilisationer med en enda gest, men nu har stenarna blivit utspridda över hela universum. Med alla sex i sin ägo är man helt övermäktig, vilket gör Thanos till en formidabel motståndare när han har dem, för han är ju redan farlig dessförinnan.

Hur slutar Avengers Infinity War?

I den slutliga striden i Wakanda har Thanos kommit över den sista stenen – den ”mind stone” som varit inbäddad i Visions panna. Och så gör storskurken precis vad han hotat med. Med en fingerknäpp raderar han halva universums befolkning.

När dör Loke i Avengers?

Förmodligen det största exemplet på detta är Lokis öde i MCU, så SPOILERS PAS PÅ !!! Loki har varit död många gånger. Loki ’dog’ i slutet av sitt allra första filmutseende under 2011-talet Thor , faller i oändligt utrymme, bara det visade sig ha fallit in med Thanos via hans förkunnare den andra.

Share this post