Trendig

Ar ofta slingor?

Är ofta slingor?

Hur ofta man kan eller bör slinga håret skiljer sig från person till person. Det beror mycket på vilket resultat du vill uppnå och vilken hårkvalitet du har. Det brukar rekommenderas mellan 5-8 veckor för de som har tjockt och starkt hår.

Hur mycket kostar det att göra slingor?

Prisspannet för slingor ligger på 1 500-3 700 kr. Priset varierar beroende på vem av våra frisörer som utför behandlingen samt hur tjockt och långt hår du har. Om du även vill klippa dig, eller lägga till någon annan behandling i samband med din färg, adderas detta på priset.

Vad är Lowlights?

Vad är skillnaden mellan highlights och lowlights? Skillnaden är helt enkelt om man bleker slingorna (highlights) eller väljer att dämpa dem med en toning eller färg (lowlights). Genom att blanda highlights och lowlights kan man uppnå ett djupt resultat med vackra skiftningar.

Vad kostar nyansering hos frisör?

Färg eller toning av hela håret. Kort från 1800 kr. Klippning ingår ej. från 1800 kr. Mellan från 2000 kr.

  • Slingor eller balayage (nyansering ingår) Kort från 1900 kr. Klippning ingår ej. från 1900 kr.
  • Slingor eller balayage + utväxtfärg (nyansering ingår) Kort från 2100 kr. Klippning ingår ej. från 2100 kr.
  • Hur ofta kan man göra ljusa slingor?

    Hur ofta kan jag bleka eller slinga mitt hår? Det bör gå 5-6 veckor mellan behandlingarna och bara utväxtranden skall behandlas. Detta för att undvika att håret blir torrt och skadat, men även för att det skall bli en jämn blond hårfärg på hela hårlängden.

    Hur lång tid tar det att göra slingor?

    Folieslingor. Långt/Tjockt hår. Tidsåtgång: 120 minuter.

    Vad är skillnaden på balayage och slingor?

    Balayage är franska och kan enklast översättas till ”att svepa/måla”. Till skillnad från traditionell slingteknik där håret ofta slingas från rot till topp, är Balayagetekniken en frihandsteknik där frisören målar slingorna i håret. Balayage är en ypperlig behandling när du önskar ett naturligt och solkysst resultat.

    Hur gör man Lowlights?

    Tekniken går ut på att lägga en mörkare färgnyans närmast hårbotten vilket skapar en illusion av en naturlig – men supersnygg – utväxt.

    Kan man nyansera håret ljusare?

    Det vanligaste sättet att använda sig av en nyansering är när håret är blekt / uppljusat och väldigt varmt i tonen. Då måste man applicera en nyansering för att neutralisera de varma/gula tonerna och skapa en jämnare ton. Men det finns självklart andra tillfällen då du kan använda dig utav en nyansering.

    Vad använder frisörer för nyansering?

    En toning/nyansering har direktverkande pigment som går in i hårstråt på en gång, det är därför viktigt att hålla koll på nyansen när den applicerats i ditt hår. Oftast görs detta i schamponeringen och tar ca 10-20 min beroende på önskat resultat. Här ligger Katja och vilar med en mustig mocca-nyansering.

    Share this post