Populära

Vad hande innan vi foddes?

Vad hände innan vi föddes?

Utöver detta slutar dessutom de vanliga fysiska lagarna att gälla, så vi har heller inget matematiskt sätt att beskriva vad som hände innan universums födelse. Sammantaget är då svaret på frågan att det inte fanns någonting alls innan universums födelse.

Hur vet man om man har en själ?

Du är empatisk Gamla själar sägs själva ofta vara andliga och känner en samhörighet med Gud, universum, andevärlden – vad man nu tror på. Detsamma gäller med naturen, med djur och med andra människor, även främlingar.

Hur vet man vad man har i sitt förra liv?

Tidigare liv- regression / reinkarnationsterapi Det kreativa jaget/tillståndet har tillgång till alla dina minnen som finns inom dig, i dina cellminnen eller i själens DNA. Du minns allt du upplever, ser, hör och känner under tidigare liv-regressionen.

Hur vet man om man har levt ett tidigare liv?

Vi känner att personerna känner oss ut och in. Oftast har detta med tidigare liv att göra. Dessa personer har man levt ett tidigare liv med och har ett själsligt band till. Detta påverkar oss i sin tur att vi känner igen personen då våra själar har möts tidigare.

Kan man minnas sitt förra liv?

Opinionsundersökningar i västvärlden visar att det är omkring 20 % som helt eller delvis tror på reinkarnation. Sedan mer än femtio år har flera kompetenta forskare utförligt studerat hundratals fall med barn som säger sig minnas tidigare liv.

Hur gammal är din själ?

Vad är en gammal själ? Enligt taoister har gamla själar haft fem tidigare liv. De har samlat på sig mycket erfarenhet som sedan överförts till det nuvarande livet. Man tror att efter dessa fem reinkarnationer lever personen sitt sista liv på Jorden.

Hur kan man förklara vad en själ är?

själ, den del av en individs personlighet som kan sägas innefatta de egenskaper vilka möjliggör tanke-, känslo- och viljeliv. Människor (och andra högre utvecklade djur) är inte uteslutande kroppsliga organismer, de befinner sig också i olika mentala tillstånd.

Share this post