Populära

Hur lange kan en pokemon vara pa gym?

Hur länge kan en pokémon vara på gym?

Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust. Om du inte kan stoppa in en pokémon är det för att gymmet är fullt.

Hur många coins får man på gym?

För varje Pokemon du har på ett gym så får du 10 Pokecoins, och ca 500 Stardust! Peka på cirkeln och gör anspråk på din belöning, mn bara en gång per dygn.

Hur tränar man upp en pokémon?

Träna med Pokemon Go Dina Pokemon kan du träna på särskilda ”gym” för att de ska bli starkare och få högre CP = Combat poäng. Gymmen finns i den fysiska världen. Men det är inte bara dina Pokemons som får träning, alla Pokemonjagare får motion via spelet när de är ute och letar nya Pokemons, Gym och Poke stops.

Vad är RAID Pokemon go?

Raids have arrived in Pokémon GO, and they’re a breath of fresh air. The game has a genuine multiplayer function for the first time since launch, along with the opportunity to battle some colossal Pokémon and snag rare rewards to boot.

Hur man kan fuska på Pokemon go?

Hur fuskar man i Pokémon Go? Här är alla tips och tricks!

  1. Besök parker med många Pokéstops.
  2. Jaga i en större grupp.
  3. Jaga på kvällar/nätter.
  4. Ringen runt din avatar är grym.
  5. Titta efter gröna löv på kartan.
  6. Här finns flest Pokémons samtidigt.
  7. Stäng av AR när du ska fånga.
  8. Få en bonus när du kastar pokémonbollar.

Hur hittar man en Pokemon?

När du väl har hittat en Pokémon, ta sikte på telefonens pekskärm och kasta en Poké Ball för att fånga den – men ta det försiktigt, annars kan den springa iväg! Håll också utkik efter PokéStops på intressanta platser – som t.

Hur Battle Pokemon go?

Pokémon Go PvP har tre olika ligor Spelaren som utmanar väljer först vilken liga striden ska hållas i. Det finns tre ligor: Great,Ultra och Master. Vilken liga du väljer avgör hur hög CP dina stridande Pokémon får ha som mest. Great betyder max 1500, Ultra max 2500 och i Master finns inget tak.

Share this post