Blogga

Hur fungerar iMotion?

Hur fungerar iMotion?

iMotion är en animationsapp. Animerad film innebär att man tar fotosekvenser som sedan sätts ihop till en film. Man kan animera med olika tekniker. Det kan vara lera, ritade teckningar eller figurer som t.

Hur man gör en animering?

Så här går det till, steg för steg.

  1. Förproduktion. Det första vi behöver göra, uppdragsgivare och producent, är ett noggrant förarbete.
  2. Produktion. När du har godkänt manus och storyboard är det dags för en motion graphics designer att rita ut filmen med illustrationer.
  3. Korrektur & leverans.

Hur fungerar stop motion?

Stop motion är en teknik där man fotograferar bildruta för bildruta med en stillbildskamera. Man tar sedan foto sekvensen och lägger in den i ordning i ett redigerings program för att på så vis skapa en film av det fotograferade materialet.

Hur gör man en animerad GIF?

För att skapa en GIF letar du först upp en filmsekvens som ska spelas upp om och om igen i en loop. Placera sekvensen på en plats på din dator där du enkelt kan hitta den. När du har valt sekvensen går du till webbplatsen Giphy, som är en onlineplattform där du kan hitta andras GIF:ar och även skapa egna.

Hur gör man en video med bilder?

Gör animationer och collage

  1. Öppna appen Google Foto. på din telefon eller surfplatta med Android.
  2. Logga in på Google-kontot.
  3. Tryck på Bibliotek. Verktyg längst ned.
  4. Under Skapa ny väljer du Animering eller Collage.
  5. Välj de foton du vill ha i ditt collage.
  6. Längst upp till höger trycker du på Skapa.

Hur man sparar en GIF?

steg 1. Tryck länge på GIF på din Android, du kommer att se en dialogruta Vill du spara denna GIF på din telefon? steg 2. Klicka Ja för att ladda ner en GIF på Android.

Hur gör man en video av bilder Instagram?

Hur man gör ett bildspel på Instagram steg 1 Öppna appen Instagram-bildspel. Klicka på + för att lägga till mediefiler. steg 2 Välja Välj flera i det nya fönstret. Bläddra och lägg till upp till 10 videor eller foton från telefonlagringsutrymmet.

Share this post