Trendig

Ar det gratis att ha en YouTube kanal?

Är det gratis att ha en YouTube kanal?

YouTube-kanaler är gratis att starta och mycket lätta att konfigurera.

Hur man gör en kanal på YouTube?

Skapa en personlig kanal

  1. Logga in på YouTube på datorn eller den mobila webbplatsen.
  2. Klicka på profilbilden. Skapa en kanal.
  3. Du blir ombedd att skapa en kanal.
  4. Kontrollera uppgifterna (bland annat namnet och fotot för ditt Google-konto) och bekräfta att du vill skapa kanalen.

Vad kostar det att prenumerera på en YouTube kanal?

Hur mycket kostar YouTube Premium? Inledningsvis hade YouTube Red-prenumerationstjänsten en prislapp på 9,99 USD per månad. På grund av de nya bonustjänsterna, som YouTube Music Premium, kostar YouTube Premium dock $ 11,99 per månad (£ 11,99 i Storbritannien) från och med maj 2019.

Vad behöver man för att börja med YouTube?

Börja med att registrera ett YouTube-konto på hemsidan. Alla kan kolla på YouTube, men ska du ladda upp eget material måste du ha ett konto. Eftersom Google äger YouTube kan du logga in via Gmail utan besvärliga avändarnamn och lösenord. Du kan döpa din kanal, välja olika teman och färger, liksom bakgrundsbilder.

Varför betala för YouTube?

Vilka fördelar får jag genom att gå med? Med ett betalmedlemskap i YouTube Premium får du en bättre video- och musikupplevelse på YouTube, YouTube Music, och YouTube Kids. Läs om att bli medlem i YouTube Premium.

Vad betyder att prenumerera på YouTube?

Du hittar knappen Prenumerera under alla YouTube-videor eller på en kanalsida. När du prenumererar på en kanal visas alla nya videor som publiceras på den kanalen i flödet Prenumerationer. Du kan också få aviseringar när en kanal du prenumererar på publicerar nytt innehåll.

Vad är förkortad Bråkform?

Om man istället vill ha ett lägre tal i täljaren eller nämnaren kan man istället förkorta bråket. Då dividerar man såväl täljaren som nämnaren med ett tal. Resultatet av förkortningen blev, som vi kanske väntade oss, precis det tal vi utgick ifrån när vi visade hur man förlänger, i avsnittsdelen ovan.

När kan man förkorta?

Att förkorta är att dividera både täljaren och nämnaren i en kvot med samma tal eller uttryck. Att förlänga är att multiplicera både täljaren och nämnaren i en kvot med samma tal eller uttryck. Att förenkla är att skriva om ett uttryck så kortfattat som möjligt.

Share this post