Allmänning

Vad hande med Samantha?

Vad hände med Samantha?

Sex and the city får sig en uppföljare, men det blir bara tre fjärdedelar av duon som återvänder – Samantha-skådespelaren Kim Cattrall kommer inte vara med. Huvudrollsinnehavaren Sarah Jessica Parker har haft en lång och välpublicerad konflikt med Catrall, men menar att det inte är därför hon saknas från ensemblen.

Är Carrie till Miranda?

Historien kretsar kring Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) och hennes tre väninnor Samantha Jones (Kim Cattrall), Charlotte York (Kristin Davis) och Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), och deras händelserika liv i New York. Serien har inte bara gjort succé i USA utan även i många andra länder.

Var ser jag and just like that?

Se And Just Like That… – Streama tv-serier | HBO Max.

När kommer nya avsnitt av just like that?

Hennes liv kantas av droger och psykisk ohälsa, men vi får också följa relationen till Jules, som spelas av Hunter Schafer. Andra säsongen hade premiär i januari 2022.

Hur många avsnitt av and just like that?

10And Just Like That… / Antal avsnitt

Vilka dagar and just like that?

Sex and the City-omstartserien – And Just Like That – har bekräftats som pågår och HBO Max har avslöjat att den kommer att börja streamas den 9 december.

När kommer and just like that ut?

Metro Mode 23 March 2022 I “And Just Like That” återvänder de älskade karaktärerna Carrie, Miranda och Charlotte för första gången sedan 2010 då Sex and the City 2 kom ut.

När kommer and just like that till Sverige?

Den 9 december har And just like that… svensk premiär på streaming HBO Max. Det första avsnittet av tio har titeln Hello It’s Me.

När släpps nästa and just like that?

Metro Mode 28 March 2022 And Just Like That, uppföljaren till kultserien Sex and the City, hade premiär på HBO i december förra året.

Hur många säsonger av and just like that?

Premiären av And Just Like That var en av HBO Max med framgångsrika någonsin, och bara det lär vara anledning nog för HBO att försöka förnya serien med en säsong 2. Seriens skapare, Michael Patrick King, har dessutom hintat om att det finns planer på en fortsättning.

Hur många säsonger and just like that?

1And Just Like That… / Antal säsonger

Vilken dag sänds just like that?

är en amerikansk TV-serie från 2021, skapad av Michael Patrick King. Serien är uppföljare till Sex and the City från 1998 och har fortsatt samma huvudroller. Kim Cattrall som spelade Samantha i Sex and the City är inte med i den nya serien. Serien hade premiär på streamingtjänsten HBO Max den 9 december 2021.

Share this post