Trendig

Nar kommer Squid Game sasong 2?

När kommer Squid Game säsong 2?

Hur och var man kan se Squid Game säsong 2 Tyvärr, eftersom det fortfarande bara är på planeringsstadiet och inte ens har skrivits ännu, kan det dröja ett tag innan inspelningen börjar på Squid Game 2. Det är därför osannolikt att det kommer upp på skärmar 2022. Vi tror att 2023 är mer troligt.

Hur slutar you säsong 3?

I andra nyheter kan du bli förlåten att anta att Love Quinn är död – med tanke på att Joe sprängde henne och huset i slutet av säsong 3 – även om det inte skulle vara första gången ett ex återvänder från de döda i You om hon dyker upp igen i säsong 4.

När kommer you säsong 4?

Därför, om den går i produktion snart, kan vi förvänta oss att se ’You’ säsong 4 runt mitten till slutet av 2022.

Vilken tid kommer OBX ut?

Vi vet inte officiellt om Outer Banks faktiskt återvänder för en tredje säsong, än mindre när den serien kommer på Netflix, men vi kan ta en välutbildad gissning. Den första serien debuterade på Netflix i april 2020, medan säsongen debuterade den 30 juli 2021 – vilket lämnade ett gap på ett år och tre månader.

När släpptes Squid game på Netflix?

17 september 2021Squid Game / Första avsnittet
Squid Game (hangul: 오징어 게임; RR: Ojing-eo Geim) är en sydkoreansk TV-serie som hade premiär på Netflix den 17 september 2021. Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Jung Ho-yeon, Oh Yeong-su, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi, Kim Joo-ryoung och Wi Ha-joon spelar huvudrollerna.

Hur mycket har dom tjänat på Squid Game?

En kassako för Netflix Squid game har streamats i ungefär 142 miljoner hushåll och gett streamingtjänsten 4,4 miljoner nya prenumeranter. Vidare beräknas den ha genererat företaget uppemot åtta miljarder kronor i vinst, rapporterar The Guardian.

När kommer You säsong 3 ut?

“Avsnitten är helt galna” I första säsongen följde vi Joe Goldberg som blev besatt av en tjej. I säsong två flyr han till en annan stad och byter identitet. Där träffar han en ny tjej, Love Quinn, som han nu väntar barn med i säsong tre. Den nya säsongen av “You” har premiär på Netflix den 15 oktober.

Hur slutar You?

You utvecklas nämligen till en obehaglig thriller. Joe visar sig vara en mystisk man som förälskar sig lite väl mycket i tjejerna han blir förtjusta i. Säsong 2 av serien slutade med att Joe bytte identitet och flydde till Los Angeles för att mörka sitt förflutna. Där träffade han sin nya Love som han flyttar ihop med.

När kommer nya säsongen av You?

I januari 2020 bekräftade Netflix att det även kommer en säsong tre av “You”, och nu vet vi när den kommer sändas. Säsong tre kommer sändas med 10 nya avsnitt med både Bagley och Pedrettiare i rollerna som Joe och Love. Premiären beräknas sändas i april 2021.

När släpps You på Netflix?

Det låter som vilken romantisk komedi som helst, men snart utvecklas historien till en minst sagt obehaglig thriller. I slutet av 2019 hade andra säsongen av serien premiär på Netflix. I den har Joe flyttat till Los Angeles och bytt namn för att fly undan sitt förflutna.

När kommer Outer Banks 3?

YTTRE BANKER SÄSONG 3 Den goda nyheten är att vi definitivt får Säsong 3 Outer Banks! Netflix delade nyheten på Twitter den 7 december, bara månader efter att OBX 2 föll. Baserat på klyftan mellan säsong två och tre, räknar vi med säsong 3 2022 eller 2023.

När släpps Outer Banks säsong 2 tid?

Netflix tonårsserie nu tillbaka! Av den anledningen är det extra roligt att ”Outer Banks” säsong 2 fått grönt ljus. Den släpps 30 juli.

Share this post