Populära

Hur gammal ar Sofia Wistrand?

Hur gammal är Sofia Wistrand?

55 år (15 maj 1966)Sofia Wistam / Ålder

Hur gammal är Sofia i Sofias änglar?

NAMN: Eva Olga Sofia Wistam. ÅLDER: 51. YRKE: Programledare och fotograf.

Vad hette Sofia Wistam innan?

Eva Olga Sofia Wistam föddes den 15 maj 1966 på Lidingö i Stockholm. Hon har växt upp i Botkyrka och Storholmen utanför Lidingö och har sedan tre års ålder skilda föräldrar. När hon föddes hette hon Eklöf i efternamn men bytte till Eriksson när hon 1989 gifte sig med Orup, som egentligen heter Thomas Eriksson.

Vem har Sofia Wistam barn med?

Sindy Rahm
Kid ErikssonTexas WistamLennox Wistam
Sofia Wistam/Barn

Sofia Wistam med yngsta sönerna 2007. De blev ihop 2001 och gifte sig 2003. Med maken Magnus har Sofia fått ytterligare två söner, Texas Wistam och Lennox Wistam, som fyller 18 respektive 16 år i år. Sindy Rahm till vänster, med sin bror Kid Eriksson och Maja Rosén.

Vilka har Orup barn med?

Kid Eriksson
Isidor ErikssonCharlie Eriksson
Orup/Barn

Vem är pappa till Cindy?

Innan dess var hon tillsammans med Anders Rahm.

Vem sponsrar Sofias änglar?

Sofias Änglar är programserien som hjälper olycksdrabbade människor att färdigställa sina hem, med hjälp av Polarpumpen som medverkar som sponsor.

Hur gick det sen i Sofias änglar?

Barnen förlorade sin pappa Sofia, Johnnie och Mattias (samt flera hantverkare och byggnadsarbetare) hjälpte familjen med att fixa i ordning huset. I onsdagens program kommer trion tillbaka till huset i Huddinge – men dessvärre har Max förlorat kampen mot cancer.

Vad jobbar Magnus Wistam med?

Magnus Wistam var tidigare vd för ett kommunikationsföretag, men det har han nu slutat med – för att i stället driva företag med sin fru på heltid. Sofia Wistam designar smyckena och maken ansvarar för logistik, marknadsföring och personal. – Nu jobbar han och jag tillsammans och är arbetskolleger.

Vilka har Orup varit gift med?

Pernilla Petterssonfrån 2000
Sofia Wistam1989–1996
Orup/Make/maka
Orup gifte sig 1989 med flickvännen Sofia Eklöf (numera Wistam) men de skildes 1996. Tillsammans har de en son född 1991. Sedan år 2000 är Orup gift med Pernilla Pettersson och paret bor med fem barn vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm.

Vem är orups son?

Isidor Eriksson
Orup/Söner

Vem är Cindy?

Skådespelaren Joanna Eriksson som har under flera år synts som Ica-Cindy hoppar nu av reklamserien, det avslöjar hon i den senaste reklamfilmen. På sin Instagram berättar hon mer om beskedet men också om den stora lyckan. Stjärnan ska nämligen bli mamma. ”Allt har sin tid och nu är mitt sikte inställt mot nya projekt!

Share this post