Trendig

Har Samsung eller iPhone bast kamera?

Har Samsung eller iPhone bäst kamera?

Om du letar efter den bästa kameramobilen har du många kandidater, från iPhone 12-serien till Samsung Galaxy S21 Ultra och så vidare, då fotografering är ett område som mobiltillverkare fortsätter att förbättra i hopp om att sticka ut från konkurrensen.

Vilken mobil har bästa kameran 2021?

Vinnare: Xiaomi Mi 11 Ultra.

  • Vinnare: Huawei P40 Pro.
  • Vinnare: Apple Iphone 12 Pro Max och Samsung Galaxy S21 Ultra.
  • Vinnare: Apple Iphone 12 Pro Max, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S21 Ultra och Xiaomi Mi 11 Ultra.
  • Vilken mobil har den bästa kameran?

    Imponerande kamera Även på kamerasidan imponerar Galaxy S21 Ultra stort. Huvudsensorn ligger på hela 108 megapixlar och telefonen har dubbla telelinser, vilket medger 100x zoom. Just den extrema zoomen är något av en gimmick, men att telefonen har en helt överlägsen zoom rent generellt råder det inget tvivel om.

    Vilken telefon har bäst kamera 2022?

    1. Samsung Galaxy S22 Ultra. Vi måste ge Samsung Galaxy S22 Ultra förstaplatsen! Det här är en av Samsungs stora flaggskeppsmodeller vilket innebär enormt bra kamerafunktioner.

    Vad är bäst Samsung eller iPhone?

    PCMAG: Testade iPhone SE och ger den betyget ”Excellent”. De tycker den är prisvärd och gillar dess snabba prestanda och kompakta format. Tom’s Guide: Rankar Samsung Galaxy S20 Ultra som den bästa android-telefonen du kan köpa just nu samt den näst-bästa telefonen överlag år 2020.

    Vilken iPhone har bäst kamera 2021?

    Hos iPhone 12 Pro får du som mest 12 megapixel och tre linser (ultravidvinkel, vidvinkel och tele). För dig som vill ta fotot ett steg längre så kan du numera välja Apple ProRAW.

    Vilken Xperia har bäst kamera?

    I Sony Xperia PRO-I har man tagit mobilkameran till en helt ny nivå och erbjuder en mycket större kamerasensor än i många andra mobiler och detta tillsammans med möjligheten att ändra bländarvärdet i optiken i två steg ger fotografen större möjligheter att påverka slutresultatet jämfört med många andra alternativ.

    Vad är bäst iPhone eller Android?

    En annan stor fördel med Android är att Android-telefoner generellt sett är billigare än iPhone-telefoner. iPhone tenderar att kosta mycket jämfört med liknande produkter från andra tillverkare. Så du kan enkelt få tag i en telefon som, när det gäller innehåll, är som en iPhone, men som kostar betydligt mindre.

    Share this post