Rekommendationer

Hur ofta behover man byta blackpatron?

Hur ofta behöver man byta bläckpatron?

Det kan vara lockande att köpa på sig ett lager bläckpatroner vid priserbjudanden. Men om du tittar närmare på förpackningen har de ofta ett bäst före-datum, och det är också samma tid som garantin för patronen brukar gå ut. Normalt sett håller en bläckpatron i 18–24 månader från tillverkningsdatum.

Kan bläckpatroner torka?

Att dina bläckpatroner har torkat märks på att utskrifterna blir randiga eller bleka. Det går även att kontrollera i skrivarens mjukvara att det inte beror på att bläcket är slut. Finns bläck kvar, kan du rengöra dina bläckpatroner. Saknar skrivaren möjligheten att ta ut patronerna, finns det dessvärre inte att göra.

Hur länge håller toner laserskrivare?

Normalt säger man att en lasertoner kan förvaras i 2-3 år innan den bör förbrukas, men den håller vanligtvis längre än så, om den förvaras rätt. En lasertoner bör förvaras liggande, i obruten förpackning, till dess den ska användas.

Hur snabbt torkar bläckpatroner?

En skrivare behöver inte stå oanvänd i mer än någon månad för att skrivhuvudet ska torka ihop. Att dina bläckpatroner har torkat märks på att utskrifterna blir randiga eller bleka. Det går även att kontrollera i skrivarens mjukvara att det inte beror på att bläcket är slut.

Var köper man billiga bläckpatroner?

På 123ink kan du beställa billiga bläckpatroner från de största märkena som HP, Canon, Epson och Brother men även från de mindre kända märkena. Eftersom bläckpatroner från varumärket 123ink innehåller mer bläck per patron så är de ett mycket bra val när du söker efter billiga bläckpatroner.

Vad kostar bläck till skrivare?

Skrivarbläck kostar mer per liter än Systembolagets dyraste champagne. Hur kommer det sig egentligen att det kostar så mycket att byta bläck i skrivaren? Systembolagets dyraste champagne, Cristal Brut Rosé, kostar 4 733 kronor litern, medan bläck till en av HPs bläckstråleskrivare kostar drygt 16 000 kronor litern.

Share this post