Rekommendationer

Hur sakerhetskopierar man bilder till iCloud?

Hur säkerhetskopierar man bilder till iCloud?

Kontrollera att iCloud-säkerhetskopia är aktiverat i Inställningar > [ditt namn] > iCloud > iCloud-säkerhetskopia. Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iCloud > Säkerhetskopia. Anslut enheten till ett eluttag.

Hur kopierar man till iCloud?

Metod 1: säkerhetskopiering med iCloud

  1. Se till att du har en stabil WiFi-anslutning.
  2. Gå till din iPhone-inställningar.
  3. Tryck på bilden på ditt Apple-ID.
  4. Tryck på” iCloud” och sedan på “iCloud säkerhetskopia“
  5. Tryck på” Säkerhetskopiera nu“.
  6. Din iPhone kommer nu att skapa en säkerhetskopia i iCloud.

Vad ingår i iCloud säkerhetskopia?

iCloud-säkerhetskopior Med en anslutning till ett wifi-nätverk kan du säkerhetskopiera din enhet med iCloud. Du behöver inte ansluta din enhet till en dator för att säkerhetskopiera med iCloud. I iCloud-säkerhetskopior ingår nästan alla data och inställningar som lagras på din enhet.

Varför går det inte att säkerhetskopiera iPhone iCloud?

Kontrollera att du är ansluten till wifi. Kontrollera din överföringshastighet. Låt enheten vara ansluten till ström och wifi i 24 timmar. Om din säkerhetskopia fortfarande inte är klar arkiverar du viktiga data och sedan kontaktar du Apple-supporten.

Hur markera alla bilder i iCloud?

Om du vill ladda ned alla bilder kan du använda snabbkommandot CTRL+A för att markera alla. Antalet markerade bilder syns i övre högra hörnet.

Varför förs inte bilder över från iPhone till iCloud?

Kontrollera att wifi är på och att du har en internetanslutning. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Bilder. Kontrollera att Överför till Min bildström är aktiverat. Om du inte ser det här alternativet aktiverar du iCloud-bilder för att i stället behålla dina bilder och videor på iCloud.

Vad säkerhetskopieras?

Säkerhetskopiera innehåll

  1. Säkerhetskopiera foton och videor. Läs om hur du automatiskt laddar upp foton och videor till biblioteket i Google Foto.
  2. Säkerhetskopiera filer och mappar. Läs mer om hur du säkerhetskopierar filer till Google Drive.

Share this post