Rekommendationer

Vilka marken ar kompatibla med Philips Hue?

Vilka märken är kompatibla med Philips Hue?

Alla samarbetspartners.

  • Röstpartners.
  • Amazon Alexa.
  • Google Assistant.
  • Samsung SmartThings.
  • Vad är Hue?

    Philips Hue gör belysningen smart i alla typer av hem och tillåter vem som helst att skapa speciella ögonblick och automatisera belysningen. Börja med Philips Hue på ditt sätt med Bluetooth eller Bridge. Även om du börjar med ett Bluetooth-styrt system är det inga problem att lägga till en Bridge senare.

    Vad är Philips Hue lampor?

    Vad är Philips Hue? Philips Hue är ett system för att styra belysning. Du parar ihop lampor och tillbehör med en speciell mottagare (brygga) som i sin tur är ansluten med sladd till ditt nätverk. Hue-bryggan kommunicerar med lampor och tillbehör via Zigbee (se nedan), medan du ansluter till den via wifi.

    Kan inte nås Hue?

    Det kan bero på att du har en ny router – I det här fallet, på grund av att den Bridge du har tilldelats en ny IP-adress som den inte hittar och då måste du slå på strömmen både Router och Bridge igen – vänta tills alla lampor är på och det lyser blått på Bridge så ska det fungera igen.

    Kan IKEA Trådfri styra Philips Hue?

    Kan man använda smarta belysningsprodukter från IKEA med Philips Hue Bridge? Ja, vi har nyligen släppt en programvaruuppdatering som gör att man kan använda smarta belysningsprodukter från IKEA tillsammans med Philips Hue Bridge.

    Hur kopplar man IKEA Trådfri till Philips Hue?

    Så här ansluter du lampor från Ikea Trådfri till Philips Hue Bridge

    1. Uppdatera lamporna från Ikea Trådfri som ska anslutas till version 1.2.
    2. Placera Trådfri-lampan som ska anslutas i anslutning till Philips Hue Bridge.
    3. Påbörja inkludering av ny ljuskälla i appen för Philips Hue.

    Vad kan man göra med Philips Hue?

    Med Philips Hue kan du enkelt ta kontroll över ljuset ditt hem och sätta stämningen i jul. Styr färger, sätt scheman och styr med rösten….I den här guiden:

    • Prylarna du behöver.
    • Kom igång med Hue.
    • Röststyrning, Google Home och Homekit.
    • Synka lampor med Spotify och spel.
    • Våra favoritappar.

    Hur kopplar man Philips Hue?

    Det är mycket enkelt att installera ett Philips Hue-system och det tar bara några minuter. Lampornas skruvas i sockeln och bryggan ansluts till routern med en nätverkskabel. Hue-appen guidar sedan användaren igenom installationen. Tillgängliga lampor hittas automatiskt och de kan sedan grupperas i olika rum.

    Hur kopplar man Philips Hue till Google Home?

    Konfigurera Philips Hue med Google Assistant

    1. Kontrollera att Hue Bridge och de smarta ljuskällorna är korrekt konfigurerade och att du har skapat ett Hue-konto i Philips Hue-appen.
    2. Öppna Google Home-appen.
    3. Tryck på symbolen + i det övre vänstra hörnet.
    4. Tryck på ”Konfigurera enhet”.
    5. Tryck på ”Fungerar med Google”.

    Vilka lampor är kompatibla med IKEA TRÅDFRI?

    Samtliga lampor som IKEA säljer idag fungerar tillsammans med TRÅDFRI, så länge de inte har en inbyggd dimmer eller en inbyggd ljuskälla som du inte kan byta ut.

    Vilka lampor funkar med IKEA TRÅDFRI?

    Fakta: Ikea Trådfri Vad: Uppkopplad, smart belysning. Produkter: Led-lampor (E14 och E27), spotlights, ljuspaneler. Tillbehör: Gateway, fjärrkontroll, rörelsesensor, dimmer, Trådfri app.

    Share this post