Blogga

Vilka Pokemons ar bra mot fighting?

Vilka Pokémons är bra mot fighting?

Stridsattacker gör mindre skada mot flygande Pokémon, giftiga Pokémon, insekts-Pokémon och psykiska Pokémon och kan inte skada Pokémon-spöken alls. Attacker av typerna flygande och psykisk är bra mot strids-Pokémon.

Vilken Pokémon ska man evolva?

Fokusera på Pidgey, Caterpie och Weedle eftersom de bara kräver 12 pokemoncandys för att göra evolva. Resten av dina pokemons du samlar in under tiden ditt Lucky Egg är aktivt kan du se som en bonus.

Hur gör man när man battlar i Pokémon?

Precis som i strider mot andra spelare väljer du liga, ett lag på tre Pokémon och slåss som vanligt. En gång om dagen får du en belöning för att träna på det här sättet, med samma belöningar som för dueller med andra spelare.

Var finns det mest Pokémon?

Flest Pokémon, Pokéstop och gym hittar vi naturligtvis på de större orterna som Stenungsund, Uddevalla och Strömstad. Men det är också förhållandevis tätt med monster i Smögen, Kungshamn och Fiskebäckskil. I synnerhet är det tätt med vattenpokémoner där.

Hur tränar man i Pokémon Go?

Träna med Pokemon Go Dina Pokemon kan du träna på särskilda ”gym” för att de ska bli starkare och få högre CP = Combat poäng. Gymmen finns i den fysiska världen. Men det är inte bara dina Pokemons som får träning, alla Pokemonjagare får motion via spelet när de är ute och letar nya Pokemons, Gym och Poke stops.

Hur får man mynt i Pokémon?

För varje Pokemon du har på ett gym så får du 10 Pokecoins, och ca 500 Stardust! Peka på cirkeln och gör anspråk på din belöning, mn bara en gång per dygn.

Vilka är de bästa Pokémon?

Den bästa Pokémon enligt deras attack

post pokémon attack
1 Mewtwo * 284
2 Dragonite 250
3 Moltres * 242
4 Flareon 238

Vilken är den mäktigaste Pokémon?

Tyvärr är många av Pokémon på listan inte tillgängliga, eftersom de anses legendariska, och vi kommer inte hitta dem absolut någonstans än, dessa är Mewtwo, Mew, Moltres, Zapdos och Articuno.

Share this post