Ny

Hur manga avsnitt finns det av The Walking Dead?

Hur många avsnitt finns det av The Walking Dead?

147The Walking Dead / Antal avsnitt

När kommer den nya säsongen av The Walking Dead?

The Walking Dead releasedatum: När är The Walking Dead säsong 11 ute? Den avslutande säsongen av The Walking Dead återvände till våra skärmar i slutet av februari 2022.

När börjar The Walking Dead 2022?

Den elfte säsongen av ”The walking dead” kommer att bli tv-seriens sista, skriver Variety. Men på grund av coronapandemin dröjer det till 2022 innan finalavsnittet sänds, och fram till dess är det fortfarande många timmar zombieapokalyps kvar i rutan.

Hur många säsonger på Walking Dead?

11The Walking Dead / Antal säsonger

När börjar The walking dead igen?

Den avslutande säsongen av The Walking Dead återvände till våra skärmar i slutet av februari 2022. Den här andra satsen av avsnitt tar oss upp till avsnitt 16, varefter det kommer ett andra uppehåll i mitten av säsongen så att produktionen kan avslutas.

Hur lång tid tog det att spela in The Walking Dead?

632 dagar, lite drygt 1 år och 9 månader, hade med andra ord passerat under den åttonde säsongen. Något som har upprört många av seriens fans då de tycker att det känns orimligt, särskilt med tanke på hur mycket framförallt Carl (Chandler Riggs) hann åldras i serien.

När kommer The Walking Dead säsong 11?

Säsong 11 i zombieserien, The Walking Dead, släpps på AMC den 22 augusti 2021. Säsongen kommer också att komma till Netflix i de flesta länder över hela världen.

När sänds The Walking Dead säsong 11?

Den elfte säsongen av The Walking Dead släpps i dag, den 21 februari, på Discovery+. Den kommer också sändas på Kanal 5.

När kommer Walking Dead säsong 11 Sverige?

När sänds Walking Dead säsong 11?

När börjar Walking Dead säsong 11?

När kommer Walking Dead säsong 11 på Viaplay?

Den sista säsongen hade premiär i USA söndagen den 22 augusti, och dagen efter i Storbritannien. I Sverige finns de tio första säsongerna av serien på HBO Nordic och Viaplay. Men för att kunna se den elfte säsongen behöver du ett konto på Discovery plus. Där kan du reda nu följa den sista säsongen vecka för vecka.

’The Walking Dead’ säsong 11 har för närvarande ett uppehåll och kommer tillbaka med avsnitt 9, som beräknas släppas den 20 februari 2022 , kl 21.00 ET , på AMC. Det nya avsnittet kommer att bli tillgängligt för prenumeranter på AMC+ den 13 februari 2022, en vecka innan dess tv-sändning.

När kommer nya avsnitt av walking dead på HBO?

Den tionde säsongen av den dystopiska skräckserien The Walking Dead blir tillgänglig den 7 oktober på hbonordic.com. En ny säsong av spinoff-serien Fear the Walking Dead har premiär den 12 oktober.

Share this post