Frågor

Vad ar Nidra bra for?

Vad är Nidra bra för?

Kosttillskottet niDRA® innehåller en kliniskt fastställd dos av KSM66® (ashwagandha) och Affron® (saffran). Två extrakt som båda har en god effekt på sömn, oro och nervositet – men som när de kombineras ger en djupare och snabbare effekt. Ett resultat av att de båda extrakten arbetar mot samma mål men på olika sätt.

När ska man göra yoga nidra?

Fördelar med yoga nidra Kan användas för att somna eller för att få återhämtning vid förlorad sömn. (Dock ej som ersättning för nattlig sömn, läs mer under ”Att tänka på”). Ger ökad koncentration genom att vårt sinne blir avslappnad och därmed ökar vårt fokus.

Hur ofta yoga nidra?

Det finns inga begränsningar för hur ofta man kan utföra yoga nidra. Eftersom det tar så lite tid i anspråk brukar Jennie rekommendera en gång om dagen, och för att undvika den vanliga energidippen på eftermiddagen är ett tips att praktisera mitt på dagen.

När på kvällen ska man ta Nidra?

Ja, du kan göra en Yoga Nidra-session när som helst på dagen, även på morgonen eller innan du lägger dig. Att utöva Yoga Nidra är bra för dem som har svårt att somna eller vaknar mitt i natten och har svårt att somna om.

Vad betyder yoga nidra?

Yoga Nidra, även känd som yogisk sömn, är en mycket välgörande guidad meditation. Under en session tar din lärare dig genom andningsövningar och kroppsskanning. Dessa kommer att dra din uppmärksamhet inåt och försätta dig i ett medvetandetillstånd som ligger på gränsen mellan vakenhet och sömn.

Hur fungerar KSM 66?

KSM-66, fullspektrumextrakt av ashwagandha (Withania somnifera) bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, minne, inlärning, känslomässig balans, återhämtning, kardiovaskulär hälsa och ork samt till lugn och lättare insomning.

När ska man ta ashwagandha?

Kosttillskott på kvällen Ashwagandha är en rot som används inom ayurveda och sägs ha en avlsappnande och lugnande effekt. Bör därför tas på kvällen.

Share this post