Trendig

Var kopa oregistrerat kontantkort?

Var köpa oregistrerat kontantkort?

Om du köper kontantkortet online på operatörssidan behöver du sällan registrera det. I stället är kontantkortet redan registrerat i samband med köpet. Köper du däremot ditt kontantkort i en matbutik eller kiosk är det oregistrerat.

Kan man surfa med kontantkort?

Ja, det finns två typer av kontantkort med bara surf. För det första finns kontantkort med extra surf. Om din ordinarie surf inte räcker en viss månad kan du köpa ett sådant kontantkort för att fylla på din surfmängd. För det andra finns kontantkort för mobilt bredband.

Kan man köpa kontantkort utan personnummer?

Nej, du kan inte beställa ett kontantkort utan personnummer. När du beställer ett kontantkort på en operatörs hemsida måste du alltid ange ditt personnummer. Operatörerna kräver ditt personnummer av praktiska- och säkerhetsskäl.

Måste jag registrera mitt kontantkort?

Måste jag registrera mitt kontantkort? Nej, i skrivande stund måste du inte registrera ditt kontantkort. Regeringen har föreslagit att man från och med den 1 januari 2022 ska vara tvungen att registrera nya kontantkort.

Vad kostar det att surfa med kontantkort?

Fastpris (månad) Kontantkortet kostar mellan 99 och 449 kronor och beroende på pris får du en surfpott med 2 till 150 gigabyte surf.

Vad kostar surf med kontantkort?

0.5 GB surf for SEK 49. 2 GB surf for SEK 99. 5 GB surf for SEK 149. 10 GB surf for SEK 199.

Vad betyder ladda kontantkort?

Ladda kontantkort Du väljer vilket belopp du vill ladda med, pengarna överförs direkt från ditt konto till kontantkortet, sedan går det att ringa eller surfa för det valda beloppet, snabbt och enkelt. Var noga med att ange rätt telefonnummer vid laddningen eftersom genomförda laddningar inte kan ångras.

Vad är ett registrerat kontantkort?

Med ett registrerat kontantkort får du en säkrare upplevelse. Skulle du till exempel tappa din mobil kan du behålla ditt nummer och tankningen som finns kvar på ditt gamla kort. Just nu får även alla som registrerar sitt kontantkort dubbel surf på sina tre nästa tankningar.

Share this post