Trendig

Hur viker man tjocktrojor?

Hur viker man tjocktröjor?

Grundläggande vikning Denna metod innebär att man lägger huvan på en plan yta, upp och ner så att baksidan av hoodien är vänd uppåt och framsidan nedåt. Sedan korsar du armarna mot mitten av hoodien så att den får en rektangulär form. Ta den övre halvan av hoodien och vik den jämnt över den andra halvan.

Hur stylar man en hoodie?

Tips på hur du stylar din hoodie i höst!

  1. Välj en hoodie i en jordnära och stilren look för en mer avslappnad och chic stil.
  2. Testa att bära en hoodie i croppad stil, den framhäver din fina figur.
  3. Byt ut dina sneakers och matcha din hoodie med ett par boots.
  4. Stoppa in din hoodie i byxorna för en mer uppklädd look.

Hur knyter man hoodie?

Knyt hoodien runt midjan när du blir för varm. En look on point. Och när det är kallt ute kan du bära två. Bär den ena och låt den andra hänga kring höfterna.

Hur viker man sina kläder?

Organisera enligt KonMari-metoden Det hjälper dig att få en överblick av vad du har och inte har. Sortera utifrån kategori och låt högen visa vad du behöver och inte. Leta efter en varm och positiv känsla när du går igenom dina saker. Om ett klädesplagg ger dig en gnista av glädje – behåll!

Varför vika kläder?

Tröjor. Så som de viker pullovers/tröjor i affären, gör likadant, och sedan viker du tröjan en gång till på mitten. Förutom att du maximerar utrymmet förhindrar du rynkor och att tyget töjer sig.

Kan man ha hoodie till Kostymbyxor?

Resultatet blir alltid bra när street möter skräddat. En varm och skön hoodie – gärna med ett träffsäkert budskap –funkar till precis allt: kostymen, söndagslooken eller mer uppklädda tillfällen. Och det är ett plagg som äntligen har fått den stjärnstatus det förtjänar.

Vad har man under en pullover?

Vitt och vad som helst: En klassisk vit skjorta under en tröja är alltid en klassisk look för män och kvinnor. Faktum är att du kan köpa de där tröjorna på huvudgatan med en falsk krage fäst! Vår nya Danby Shooting Jumper är ett bra komplement ovanpå en vit skjorta.

Hur man viker en tröja på 2 sekunder?

Låt inte kläderna ligga i torktumlaren när de torkat färdigt. Då blir de skrynkliga och mycket svårare att vika. Se efter vilket material tröjan är gjord av. Bomull och bomullsblandning är vanligast, men silke, polyester och nylon kan ha använts och tröjan bör då hängas i stället för att vikas.

Hur viker man kjolar?

Detta steg förlänger livslängden på din kjol….Så när du hänger kjolar som kan dra till sig veck är det en bra idé att prova något av dessa förslag:

  1. Häng kjolen ut och in, så att klippmärken bara finns innanför kjolens foder.
  2. Förhindra märken genom att trycka in kreditkort eller silkespapper mellan klämmorna och kjolen.

Share this post