Frågor

Hur fungerar AirPods 3?

Hur fungerar AirPods 3?

Styra ljudet med dina AirPods Pro eller AirPods (3:e generationen) Tryck på kraftsensorn på skaftet på en AirPod för att spela och pausa ljud. Tryck igen för att återuppta uppspelningen. Dubbeltryck på kraftsensorn för att gå till nästa spår.

Varför lyser AirPods rött?

Du kan behöva nollställa dina AirPods om de inte kan laddas eller för att åtgärda ett annat problem. Sätt dina AirPods i laddningsetuiet och stäng locket. Vänta 30 sekunder. Öppna laddningsetuiets lock.

Hur kopplar man ihop två olika AirPods?

Hur man ansluter två par AirPods till en iPhone eller iPad

  1. Gå till startskärmen på din iPhone eller iPad.
  2. Öppna fodralet på dina AirPods eller AirPods Pro / Ta ut dina AirPods Max ur deras Smart Case och håll nära din enhet inom 60 sekunder.
  3. En installationsanimering visas.
  4. Tryck på ”Anslut”

Kan man spåra sitt AirPods fodral?

2. Hitta via karta. Om du tror att du kanske har tappat dina AirPods medan du var ute, kan iCloud.com eller Hitta-appen visa dig var de finns på en karta. Genom att logga in med ditt Apple ID, kan du se platsen för alla dina Apple-enheter.

Hur svarar man med AirPods 3?

Ansluta dina AirPods och AirPods Pro till din iPhone

  1. Gå till hemskärmen.
  2. Öppna laddningsetuiet med dina AirPods i och håll det bredvid din iPhone.
  3. Tryck på Anslut.
  4. Om du har AirPods Pro eller AirPods (3:e generationen) ska du läsa de tre skärmarna som följer.

När kommer nya AirPods ut?

Apple AirPods Pro 2 – lanseringsdatum Samma sak säger även en läcka från LeaksApplePro som hävdar att AirPods Pro 2 kommer lanseras i slutet av 2021 som tidigast eller rent av först under början av 2022. Den senaste källan är Bloomberg som har bekräftat påståendena om ett lanseringsdatum 2022.

Kan man spåra stulna AirPods?

Öppna appen Hitta på din iPhone, iPad eller iPod touch. Gå till fliken Enheter och välj dina AirPods. Rulla ned till Markera som förlorad och välj Aktivera. Följ anvisningarna på skärmen om du vill att din kontaktinformation ska visas när du har tappat bort dina AirPods.

Share this post