Frågor

Vad star 2XU for?

Vad står 2XU för?

Vad är 2XU? 2XU (uttalas “Two Times You”) är ett sportvarumärke som skapar tekniska och avancerade sportplagg. 2XU grundades år 2005 i Australien.

Vad är Kompressionskläder?

Vad är kompressionskläder? – Kompressionskläder betyder egentligen kläder som utövar tryck mot kroppen, men det är inte alla sådana kläder som uppfyller kraven för graderad kompression.

Vad betyder kompression tights?

– Kompressionstights ger dels musklerna stöd så att vibrationerna minskar och kan hjälpa till att öka blodcirkulationen så att syresättningen till musklerna ökar. Detta gör att det känns skönt och kroppen kan kännas piggare då du tränar hårt och under en längre tid, säger Sanna Magnusson, produktchef på Casall.

Hur är 2XU i storleken?

2XU har en storlektstabell (titta på tex wiggle). Generellt kan man väl säga att du bör beställa en storlek mindre än vad du har i vanliga fall (såvida du inte använder Nike, för de tycker jag är jättestora i storlekarna…)

Vad innebär kompression?

När blodet rör sig snabbare genom kroppen mot hjärtat syresätts det effektivare samtidigt som det transporterar med sig så kallade slaggprodukter, vilket gör att musklerna återhämtar sig snabbare. – Kompression förbättrar din blodcirkulation, men du får också hjälp med muskelsupport.

Hur använder man kompression?

Kompression måste kombineras med aktivering av lymfsystemet för optimalt resultat. Att försöka trycka bort ett ödem i en kroppsdel som ligger långt från lymfsystemets avflöde uppe vid hjärtat är dömt att misslyckas. (Att jämföra med att försöka klämma ut kaviar ur en kaviartub med locket på.)

Varför ska man ha Kompressionstights?

Kompressionstights gör att kroppen känns piggare när du tränar, bland annat genom att förbättra blodcirkulationen och därmed öka syretillförseln till musklerna. Resultatet blir helt enkelt att du orkar mer och får ut mer av din träning.

Vilka effekter vill man uppnå med kompression?

Varför tights när man springer?

Du får då både en bra värmespalt mellan plaggen samt en fungerande ventilation. Om du är obekväm med att springa i tights funkar det utmärkt att ha ett par shorts utanpå tightsen. Förutom en populär stil får du då också ett bra vindskydd för utsatta delar.

Vilka säljer AIMN?

Dream Club.

  • OUTLET.
  • Vad är Seamless tights?

    Det följsamma tyget, snygga designen och perfekta passformen gör seamless till ett måste i tränignsgarderoben. Genom att välja seamless gör du även ett hållbart val. Eftersom plaggen inte görs av stora tygstycken blir det inte heller några restbitar och materialet används utan spill!

    Share this post