Allmänning

Hur lagger man till pengar i planboken pa PS5?

Hur lägger man till pengar i plånboken på PS5?

Gå till Inställningar > Kontohantering > Kontoinformation > Plånbok > Lägg till pengar. Välj ett betalningssätt och ett belopp att fylla på plånboken med.

Hur sätter man in pengar på PS4?

  1. Gå till Inställningar > Kontohantering > Kontoinformation > Plånbok > Betalningssätt.
  2. Välj Lägg till ett kreditkort/betalkort och ange kortuppgifterna.

Vad är PlayStation Wallet?

Med plånboken kan du köpa produkter som säljs på (PlayStation®Store). En plånbok skapas för varje Sony Entertainment Network-huvudkonto. Du måste överföra pengar till plånboken innan du handlar.

Varför kan jag inte köpa på PlayStation Store?

Så här undviker du betalningsproblem på PlayStation Store Om det har uppstått problem med PlayStation Network kan det hända att din betalningsinformation inte kan registreras. Ta en titt på PSN-statussidan och kontrollera att en grön lampa visas för alla tjänster innan du anger betalningsinformationen på nytt.

Hur betalar man PlayStation Plus?

Logga in på PlayStation Store genom att välja Logga in högst upp på skärmen. Välj ditt online-ID > Betalningshantering > Lägg till betalningssätt. Ange din betalningsinformation.

Hur ändrar man Köpgränsen på PS4?

Så här ställer du in en köpgräns på PS4-konsoler

  1. Gå till Inställningar > Föräldrakontroller/familjehantering > Familjehantering.
  2. Du kan behöva ange lösenordet för kontot på nytt.
  3. Välj det barnkonto du vill ange begränsningar för och välj Program/enheter/nätverksfunktioner > Köpgräns per månad.

Hur ser man hur mycket pengar man har på PS4?

Du kan visa och redigera informationen för ditt konto genom att välja (Inställningar) > [Kontohantering] > [Kontoinformation].

Kan man använda Maestro på PS4?

Varje vuxenkonto har också en onlineplånbok där du kan förvara pengar som du kan handla med på PlayStation Store….Så här konfigurerar du ett betalningssätt på PlayStation Store.

kreditkort/betalkort (högst 3) betaltjänst (högst 1)
American Express PayPal
Maestro
Mastercard
Visa

Hur ändrar man Köp på PS4?

Så här begär du återbetalning För att begära en återbetalning, fyll i vårt kontaktformulär och välj ”Återbetalningar och återköp på PlayStation Store” i rullgardinsmenyn. Du måste ha följande information till hands: Ditt online-ID för PSN. Ditt inloggnings-ID (din e-postadress)

Kan inte lägga till betalkort?

Ser du ett felmeddelande när du lägger till ett nytt kort? Kontrollera att kreditkortsnummer, sista giltighetsdatum CSV-nummer och annan betalningsinformation är korrekt om du har problem med att lägga till ett nytt kreditkort.

Hur köper man PS Plus?

Du kan registrera dig för PS Plus antingen via din konsol, PlayStation Store online eller köpa en kupong från ett antal återförsäljare.

Share this post