Allmänning

Hur hittar jag mina gamla Bitcoin?

Hur hittar jag mina gamla Bitcoin?

My Wallet är en mycket intressant webblösning som kombinerat det bästa av två världar. Precis som med en traditionell e-wallet finns allt tillgängligt via webben så du kan se ditt saldo, skicka bitcoins, kontrollera din historik etc. men detta görs helt utan att den som driver tjänsten har tillgång till dina bitcoins.

Hur mycket var en Bitcoin värd 2015?

I början av samma år kostade en bitcoin strax över 120 kronor, men framåt slutet av året var exakt samma bitcoin värd strax över 10.000 kronor. Ökningen var ett faktum – och det här var bara början.

Hur mycket var Bitcoin värt i början?

När Bitcoin startade 2009 så kostade den $0 (noll dollar). När den handlades för första gången så handlades den mellan $0.0008 till $0.08 per Bitcoin i juli 2010. Ett drygt år efter att kryptovalutan skapats kostade en Bitcoin 0,003 dollar. Det tog två år innan valutan kostade 1 dollar.

Var kan jag köpa bitcoins?

Du kan köpa bitcoins på fler olika sätt, exempelvis:

  • Från ett företag som BTCx eller Safello (går att betala med Swish och/eller banköverföring)
  • På en börs som GDAX eller Bitstamp (Betalning med utlandsbetalning)
  • Från en privatson i ditt lokala område via Localbitcoins.com (betalning med fysiska kontanter eller Swish)

Hur mycket har du tjänat på Bitcoin?

Idag kan man smidigt använda sig av en Bitcoin-vinstkalkylator för att ta fram pengarnas avkastning under åren. Du behöver bara skriva in beloppet på den första investeringen och vilket datum. Använder man en vinst kalkylator kan man dessutom få en relativ uppfattning om sin Bitcoin avkastning.

Var kan man köpa och sälja Bitcoin?

Coinbase — en av världens största Coinbase är ett av världens största kryptoföretag och ett enkelt sätt att komma igång med bitcoin. Du köper riktiga bitcoin (inte certifikat) och du kan förvara dem hos Coinbase om du önskar eller flytta dem till en egen plånbok efter köp.

Share this post