Rekommendationer

Ar Samsung Galaxy A51 bra?

Är Samsung Galaxy A51 bra?

Galaxy A51 har annars en del företräden, till exempel den utmärkta skärmen och en bra kamera. Det är processorn som inte håller måttet. Den är så trött att det blir märkbart segt i många appar när telefonen ska reagera på att man pekar på skärmen. Huvudkameran på baksidan tar riktigt fina bilder.

Är Samsung Galaxy A51 vattentät?

Ganska enkelt, egentligen: den Samsung Galaxy A51 är vattentät men har ingen IP-klassning, så du är i princip inte officiellt täckt för några undervattensaktiviteter.

Vad är skillnaden mellan Samsung A51 och A52?

Samsung Galaxy A52 vs Galaxy A51: Design En annan skillnad på Galaxy A52 är att den får en plan kropp istället för avsmalnande kanter och är lite tjock jämfört med Galaxy A51. Kameramodulen skiljer sig också åt eftersom den förra nu rymmer en rektangulär formad modul istället för en fyrkantig.

Har Samsung A51 trådlös laddning?

Andra exempel är Samsungs molnbaserade backup av sms och träningstjänsten Samsung Health. Trådlös laddning hittar du däremot inte i den här prisklassen. Som helhet känns Samsung Galaxy A51 inte riktigt lika välbalanserad för sin prislapp som storebror A51.

Vad kostar det att byta glas på Samsung A51?

Skicka in din Samsung A51 för att byta skärm

Reparation Pris inkl. moms
Samsung A51 – Skärmbyte Samsung original 1590 kr Laga nu

Vilket år kom Samsung A51?

2019 års A-modeller kändes rent generellt som ett stort lyft för Samsungs billigare mobiltelefoner. I och med att Samsung Galaxy A71 och A51 officiellt lanserats är det nu dags för de första uppföljarna sedan Samsungs omgörning av A-serien.

Vilka Samsung är vattentäta?

Samsung Galaxy S8 och S8+ uppfyller kapslingsklassen IP68, vilket innebär att de är dammtäta och kan nedsänkas i sötvatten till 1,5 meters djup i upp till 30 minuter.

Hur gammal är Samsung A51?

Samsung Galaxy A51 är en blygsam uppdatering av en mobil från 2019 som introducerade en ny design och nya prioriteringar för Samsungs billigare modeller. Årets modell bygger vidare på föregångarens design genom att bland annat göra skärmen större, utan att öka yttermåtten. Galaxy A51 har en skärm som mäter 6,5 tum.

Är Samsung A52 bra?

Galaxy A52 5G har en 6,5″-skärm som ser fantastisk ut när du ser på film eller spelar spel. Upplösningen ä bra – vilket betyder att det finns bra detaljer – och 120 Hz gör att den känns jämförbar med flaggskeppsalternativ. Batteritiden på Galaxy A52 5G klarar sig en full dag enligt våra tester.

Har Samsung Galaxy A71 trådlös laddning?

Samsung Galaxy A71 är en fantastisk telefon. Med den får du tillgång till flaggskeppsspecifikationer och funktioner för betydligt mindre än Samsungs Galaxy S21. Det här är varför Samsungs telefoner i A-serien är så populära. Tyvärr, den Samsung Galaxy A71 har inte trådlös laddning.

Har Samsung A71 trådlös laddning?

Ladda din trådlösa kompatibla Samsung Galaxy A71 snabbt med den officiella snabb trådlös laddning stå 15W i svart. Spendera mindre tid vänta på att telefonen ska laddning med denna officiella Samsung snabb trådlös laddning monter.

Hur mycket kostar det för att laga skärmen på en Samsung?

Att få en ny skärm och glas kan kosta från ca 2400 kr till ca 2600 kr. Priset beror först och främst på mobilens färg.

Share this post