Ny

Vad ar API-nycklar?

Vad är API-nycklar?

API-nycklarna är en del av en textfil som Skatteverket av säkerhetsskäl skickar ut i två delar via två separata kommunikationskanaler. Textfilen innehåller bland annat två uppsättningar API-nycklar och information om scope. Scopet talar om vilket eller vilka API:er dina nycklar är kopplade till.

Vad är Klarna API?

I steg två får du dina API-nycklar, ditt ButiksID och en delad hemlighet som gör det möjligt att ta emot köp. Här kan du också få tillgång till testuppgifter som du kan använda för att göra testköp i din kassa innan du går live. I steg tre aktiverar du dina utbetalningar.

Vad är API nyckel Klarna?

Ditt användarnamn och lösenord är dina API-nycklar. Om du inte har dina API-nycklar kan du generera dessa genom att gå in på Inställningar i Butiksportalen.

Vad menas med Klarna Check out?

Med Klarna Checkout inkluderas Klarnas samtliga betalningsalternativ: Betala direkt (kortbetalningar, banköverföring och Klarna Direkt), Betala senare (faktura) samt Dela upp (delbetalningsplan 6, 12, 24 och 36 månader och flexibla betalningar).

Vad gör man med API?

API är ett slags protokoll som används för att program, system och applikationer på ett enkelt sätt ska kunna prata med varandra, en slags tolk som kommunikationen går genom. Man kan beskriva ett API som ett strukturerat sätt att överföra data från ett ställe till ett annat.

Hur mycket kostar Klarna Checkout?

Klarna Checkout Passar för: E-handel. Fördel: Flera olika betalningsalternativ finns. Nackdel: Hög kostnad per transaktion för mindre belopp. Rörliga kostnader: 3,50 kr + 2,79 procent per transaktion.

Vad är en Checkout?

En checkout är en paketerad helhetslösning genom en och samma samarbetspartner som gör det enkelt för både dig och kunden. En bra checkout har relevanta betalalternativ och färdiga kopplingar mot e-handelsplattformar i en snygg och responsiv kassa, dessutom är det enkelt att identifiera kunderna.

Share this post