Ny

Varfor fungerar inte Facebook Pay?

Varför fungerar inte Facebook Pay?

Kontrollera att kreditkortsnummer, sista giltighetsdatum CSV-nummer och annan betalningsinformation är korrekt om du har problem med att lägga till ett nytt kreditkort. Kontakta oss om du ser ett felmeddelande om att du har registrerat för många kort eller om du fortfarande har problem.

Hur funkar Facebook Pay?

Facebook Pay heter tjänsten, och med den kommer du kunna skicka betalningar på Facebook, Messenger och framöver även Whatsapp och Instagram. Till att börja med kommer du kunna skicka pengar för att köpa biljetter, göra köp-i-appen i spel och donera till insamlingar.

Kan inte verifiera betalkort Facebook?

Felsök om adressen för ditt kreditkort inte kan verifieras Kontakta din leverantör: Om du har kontrollerat informationen kontaktar du din bank eller kreditkortsutgivare för att fastställa varför de inte accepterar ditt kreditkort på Facebook.

Hur betalar man på Marketplace?

Lokal upphämtning på Marketplace Erbjud istället betalning genom en P2P-betalningssida, till exempel PayPal eller att skicka och ta emot pengar i Messenger. Om du väljer att betala elektroniskt med överföring ska du undvika betalningslänkar och logga in direkt via betalningsmetodens webbplats.

Kan inte lägga till betalningsmetod på Instagram?

Så här lägger du till en betalningsmetod på kontot:

  • Gå till din profil och tryck på längst upp till höger.
  • Tryck på Inställningar.
  • Tryck på Företag.
  • Tryck på Annonsbetalningar.
  • Tryck på Betalningsmetoder. Här kan du välja en betalningsmetod som är länkad från Facebook.

Kan inte verifiera betalkort på Instagram?

Så här lägger du till kredit- / betalkort till Instagram För att se om du har tillgång till den nya funktionen öppnar du Instagram-appen och går till sidan Inställningar. På din flik Profil ser du alternativet att lägga till ett kreditkort eller betalkort från Visa, Mastercard, AMEX eller Discover på fliken Profil.

Hur ringer jag Facebook?

För hjälp med Messenger-appen eller messenger.com besöker du hjälpcentret för Messenger. Du kan ringa en person eller ringa gruppsamtal. Klicka på längst upp till höger i ditt Facebook-konto. Startar ett samtal med personen eller personerna som du vill ha ett röstsamtal med.

Share this post