Ny

Hur gor man nar man byter losenord?

Hur gör man när man byter lösenord?

Byt lösenord

  1. Öppna appen Inställningar på en telefon eller surfplatta med Android Google. Hantera ditt Google-konto.
  2. Tryck på Säkerhet högst upp.
  3. Tryck på Lösenord under Logga in på Google. Du kan behöva logga in.
  4. Ange ditt nya lösenord och tryck på Byt lösenord. Tips!

Hur ändrar man Lösenkoden på iPhone?

Ställa in lösenkod Gå till Inställningar > Lösenkod på enheter utan Touch ID. Tryck på Slå på lösenkod. Ange en sexsiffrig lösenkod. Eller tryck på Lösenkodsalternativ för att ändra till en fyrsiffrig lösenkod, en anpassad numerisk lösenkod eller en anpassad alfanumerisk lösenkod.

Hur ändrar man lösenord på iPhone?

På iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch

  1. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > Lösenord och säkerhet.
  2. Tryck på Ändra lösenord.
  3. Ange ditt nuvarande lösenord eller lösenkoden till din enhet, ange sedan ett nytt lösenord och bekräfta det genom att ange det en gång till.
  4. Tryck på Ändra eller Ändra lösenord.

Hur gör jag för att ändra lösenordet på din Iphone eller Ipod Touch?

På din iPhone, iPad eller iPod touch 1 Gå till Inställningar. 2 Tryck på [ditt namn] > Lösenord och säkerhet > Ändra lösenord. 3 Om du är inloggad på iCloud och har aktiverat en lösenkod blir du uppmanad att ange lösenkoden till din enhet. 4 Följ anvisningarna på skärmen för att uppdatera lösenordet.

Hur ska du ombedda ditt Apple-ID och lösenord?

Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID. Klicka på Lösenord och säkerhet. Om du ombeds att ange ditt Apple-ID-lösenord klickar du på Glömt Apple-ID eller lösenord och följer instruktionerna på skärmen. Du kan hoppa över de sista stegen nedan.

Hur gör du för att få tillgång till Apples funktioner och tjänster?

På webben 1 Logga in på din Apple-ID-kontosida. 2 Gå till avsnittet Säkerhet och klicka på Ändra lösenord. 3 Ange ditt aktuella lösenord, ange sedan det nya lösenordet och bekräfta det genom att ange det en gång till. 4 Klicka på Ändra lösenord. 5 Logga in med ditt nya Apple-ID-lösenord för att få tillgång till Apples funktioner och tjänster.

Share this post