Ny

Varfor begransar Instagram mig?

Varför begränsar Instagram mig?

Vi vidtar ett antal åtgärder för att begränsa denna typ av ovälkommet beteende. Konton som vi identifierar får ett meddelande i appen med information om att vi har tagit bort den icke-autentiska aktivitet som andra gett deras konto. Vi ber dem även att skydda sitt konto genom att ändra sitt lösenord.

Hur aktiverar jag mitt Instagram konto igen?

Om du inaktiverar ditt konto tillfälligt kommer din profil, dina foton, kommentarer och gilla-markeringar att döljas tills du återaktiverar det genom att logga in igen. Du kan bara inaktivera Instagram-kontot från en dator eller mobilwebbläsare.

Vad innebär begränsat konto på Instagram?

När du begränsar någon: Kan den personen inte se när du är inloggad eller om du har läst personens meddelanden. Kommer personens nya kommentarer om dina inlägg bara att synas för just den personen. Du kan välja att visa kommentaren genom att trycka på Visa kommentar.

Kan man bli avstängd från Instagram?

Konton som inte följer våra communityregler eller användarvillkor kan inaktiveras utan förvarning. Läs igenom communityreglerna noggrant och kontrollera inläggen på alla konton som du har skapat. Tänk på att vi kan ta bort ett konto som vid upprepade tillfällen bryter mot communityreglerna eller användarvillkoren.

Kan man ha två konton på Instagram?

Du kan nu lägga till upp till 5 Instagram-konton och snabbt växla mellan dem utan att behöva logga ut och logga in igen. Detta ingår i version 7.15 för iOS och Android, som finns i App Store och i Google Play Butik.

Kan man ha flera Instagram konton på samma mail?

Tidigare var man tvungen att logga in och ut ur sina konton för att byta mellan till exempel ett privat konto och ett yrkesrelaterat. Men i och med den senaste uppdateringen i appen, kan man med en enkel knapptryckning byta mellan flera konton och på så sätt mycket enklare välja vilket konto man ska posta med.

Hur tar man bort blockeringen från Instagram?

Börja med att söka rätt på personen du vill blockera. Klicka sedan på de tre prickarna högst upp till höger för att komma åt inställningsmenyn för den aktuella profilen. 2. Högst upp i listan finns alternativet Blockera.

Share this post