Rekommendationer

Ar det gratis retur pa Bershka?

Är det gratis retur på Bershka?

Kan jag byta artiklar som jag har köpt på Bershka.com? Du kan byta artikeln till en annan färg eller storlek, men bara i våra butiker. Om du vill byta ditt köp mot en annan artikel måste du lämna tillbaka den och göra ett nytt köp på nätet. Detta är också ett förfarande för utbyte av storlekar och färger hemifrån.

Är det tull på Bershka?

Beträffande beställningar levererade till Kanarieöarna, Ceuta och Melilla så kommer dessa vara undantagna från mervärdesskatt i enlighet med artikel 146 som hänvisats till ovan, med förbehåll taget för tillämpliga skatter och tull avgifter som följer av tillämpligt regelverk.

Hur lämnar man tillbaka ett paket från ZARA?

Du kan returnera din beställning i valfri Zara-butik utan kostnad inom samma marknad/region där du gjorde köpet. Det är bara att ta med varorna du vill returnera tillsammans med kvittot. Du kan bära det i mobilen, skriva ut det eller visa upp din ZARA-QR, som du hittar genom att gå till avsnittet ”Köp” i Zara-appen.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket ZARA?

Du kommer att få betala för de direkta kostnaderna för återsändandet av produkten när det inte sker genom att vi hämtar upp produkten eller genom att den lämnas in till en ZARA butik i Sverige.

Vart finns Bershka i Sverige?

Vi har inga butiker i Sweden Men du kan göra din beställning online, så skickar vi den till ditt hem!

Vart kommer Bershka från?

Bershka är en spansk budgetklädkedja som tillhör Inditex och som grundades 1988, med tonåringar som främsta målgrupp.

Varför finns inte Bershka i Sverige?

I Bershkas svenska webbshop kan du köpa allt från det ordinarie sortimentet som du vanligen hittar utomlands. Ännu har Bershka ingen fysisk butik i Sverige men finns i 71 länder världen över. Källa: Chic.

Är det gratis att returnera på Zara?

Du har 30 dagar på dig från avsändningsdatumet att byta eller returnera ditt köp på Zara.com gratis. Varorna måste ha kvar alla etiketter och vara i perfekt skick. Du kan byta storlek eller färg på dina varor.

Kan man returnera efter 30 dagar Zara?

Tiden för byten och returer är 30 dagar från inköpsdatumet. För att göra ett byte eller retur av något köp som gjorts i en av våra butiker är det ett krav att visa upp kvittot i pappersformat . Du kan också visa det via din ZARA-QR (endast tillgänglig för returer).

Hur länge ligger paket kvar Zara?

Den beräknade leveranstiden varierar mellan 3-5 arbetsdagar, beroende på leveransadressen. Den beräknade leveranstiden varierar mellan 2-3 arbetsdagar.

Kan man lägga undan varor på Zara?

Tänk på att lagret alltid är ungefärligt. Under reasäsongen är denna information inte tillgänglig. Varor i butik reserveras inte.

Kan man beställa från Bershka till Sverige?

Share this post