Frågor

Ar Casper Janebrink sjuk?

Är Casper Janebrink sjuk?

Casper Janebrink om hälsokamp Men under sista tiden av 2021 drabbades Casper av ett tungt bakslag. När han gästar ”Helgpasset i P4”, berättar artisten att han insjuknade i covid-19 strax före jul, trots att han är vaccinerad.

Var växte Casper Janebrink upp?

Casper Janebrink är son till dansbandsmusikern Dennis Janebrink och Ing-Marie, ogift Johansson och bror till Christopher Janebrink (Trummis i Glennartz). Han växte upp i Partille. Han är basist och sångare i dansbandet Arvingarna, vars låt ”Eloise” bland annat vann Melodifestivalen 1993.

Hur många låtar har Arvingarna gjort?

Arvingarna består av: Casper Janebrink, Tommy Carlsson, Kim Carlsson och Lars ”Lasseman” Larsson. Efter 19 släppta album, ett 20-tal låtar på Svensktoppen, guld och platinautmärkelser, samt tre Grammisvinster har är Arvingarna idag ett av Sveriges mest folkkära band.

Hur många är Arvingarna?

Arvingarna i mars 2019. Arvingarna är ett dansband från Partille i Sverige, som bildades 1989 och består av Casper Janebrink (sång och bas), Kim Carlsson (sång och gitarr), Tommy Carlsson (trummis och sång) och Lars Larsson (sång, klaviatur, gitarr).

Vem är Casper Janebrinks pappa?

Dennis JanebrinkCasper Janebrink / Pappa
Göran Dennis Janebrink, född 1 februari 1946 i Gamlestads församling i Göteborg, är basist i Flamingokvintetten sedan bandets start 1960, och har även hand om bandets ekonomi. Han är far till Casper Janebrink i Arvingarna och Christopher Janebrink i Glennartz. Mottagare av Guldklaven i kategorin Årets basist 2001.

Varför säljer Lasseman sitt hus?

– Till att börja med är läget otroligt unikt, men panoramavy ut mot havet och utan direkt insyn. Sen är det ett hus som är genomtänkt i varje detalj, och med tillräcklig yta för att en familj ska kunna bo här i många år, säger han.

Har Casper Janebrink barn?

Alice Janebrink
Felix Janebrink
Casper Janebrink/Barn

Vad heter Arvingarnas medlemmar?

Casper JanebrinkElbas
Kim CarlssonGitarrLars LarssonKlaverinstrumentTommy CarlssonTrumset
Arvingarna/Medlemmar

Hur gamla är Arvingarnas barn?

Arvingarna bildades redan år 1989 och i november 1990 gjorde de sin allra första spelning. Under årens lopp har det däremot hänt en hel del och flera barn har kommit till världen. Samma år som Lasseman och Therese gifte sig fick de sonen Ludvig och två år senare fick de även sonen Philip Larsson, 19.

Vilket band spelar Arvingarnas pappor i?

Scenen kommer att intas av Arvingarna där farsorna till tre av de fyra medlemmarna spelade i Gävle så sent som i lördags då Flamingokvintetten 50-årsjubilerade på teatern.

Hur gammal är Casper Janebrinks barn?

Arvingarna-sångaren Casper Janebrink har barnen Alice och Felix tillsammans med hustrun Helena Janebrink. Casper blev i fjol 50 år, och med det kommer ju även att barnen blir äldre. Alice är idag myndig och hela 18 år och sonen Felix är 15 år.

Är Lasseman i Arvingarna skild?

”Lassemans” beslut med hustrun Therese – stora beslutet efter 28 år som gifta: ”Vi känner väl att…” I över 30 år har Lars ”Lasseman” Larsson varit en del av folkkära bandet Arvingarna. Men på det privata planet har nyligen stor förändring skett. Nu berättar artisten om beslutet med hustrun efter åren tillsammans.

Share this post