Rekommendationer

Hur ofta bor man spola stammarna?

Hur ofta bör man spola stammarna?

Hur ofta bör man göra en rörspolning eller villaspolning? Svar: En rörspolning eller villaspolning skall utföras i förebyggande syfte vart tredje till femte år för att man ska vara säker på att alla stammar, rör och avlopp hålls fria från stopp och beläggningar.

Vad kostar det att spola avloppet?

Snittpriset på en 1 1/2 villa ligger kring 2 500kr. Priset är beroende på villans storlek och förutsättningar. Det finns många faktorer som spelar in, hur många rör som skall spolas, om det skall filminspekteras etc.

Hur ofta ska man spola avlopp?

Stamspolning kan hindra vattenskador Stamspolningsföretagen rekommenderar spolning vart tredje till femte år, men Per Lilliehorn tror att det är ganska sällsynt att föreningarna gör det så ofta. Skicket på avloppsledningarna är också avgörande.

Vad gör man vid Stamspolning?

En stamspolning innebär att man spolar ur rören som finns i fastighetens källare, ända ut till huvudledningen som finns på gatan. Något man såklart gör för att få bort avlagringar, fett och smuts som har fastnat i rörens utlopp.

Vad kostar högtrycksspolning av avlopp?

Timpriser

Vardagar 07.00-16.00 Per timme exklusive moms Per timme inklusive moms
Slamsug 950 kronor 1 188 kronor
Högtrycksspolning 1 100 kronor 1 375 kronor
Hantlangare 350 kronor 438 kronor
ADR 990 kronor 1 238 kronor

Hur mycket kostar Stamspolning?

Genomsnittlig startpris brukar vara runt tusenlappen. Men priserna kan komma att bli något dyrare om det är ett större ingrepp som kräver en längre arbetstid. De flesta stamspolningsföretagen har ett arvode på ca 650 kr per timme.

Hur mycket kostar det att spola toaletten?

Vi spolar avlopp från 1946:- och erbjuder förmånliga paketpriser som du kan hitta på vår sida om avloppspolning. En annan faktor som påverkar priset för att spola avloppet är om spolningen kombineras med rörinspektion eller avloppsrensning.

Share this post