Populära

Varfor kan jag inte logga in pa banken?

Varför kan jag inte logga in på banken?

att ditt BankID är spärrat, att det är för gammalt eller att du skriver fel lösenord/PIN/säkerhetskod. Det kan också bero på att du bara har installerat BankID säkerhetsprogram/-app, men inte har beställt något BankID hos din bank. Du kan testa ditt BankID på test.bankid.com .

Varför kommer jag inte in på internetbanken?

Om du använder en rekommenderad webbläsare men ändå får felmeddelande när du försöker logga in på internetbanken kan det bero på något av följande. Börja med att kontrollera att du använder en webbläsare som vi stödjer samt att du har en uppdaterad version av den.

Varför kan jag inte logga in på Swedbank appen?

Då är din mobila enhet sannolikt för gammal för appen. Teknisk förklaring! För iOS funkar appen om du har det senaste operativsystemet eller någon av de två tidigare versionerna. För Android funkar appen om du har det senaste operativsystemet eller någon av de tre tidigare versionerna.

Är det fortfarande problem på Swedbank?

För kunder som fortfarande upplever problem rekommenderar Swedbank att man startar om appen. Vad felet berodde på vill Swedbank inte säga. – Vi går inte in på orsaken till störningarna, säger Bagner. Felet påverkade även Swish-betalningar och kortbetalningar, enligt felmeddelanden som kunder får.

Vad händer med Swedbank idag?

Här går vi igenom vad vi vet idag och vad du kan förvänta dig kommer ske framöver. Just nu är det ”business as usual” för Swedbank. Förutom att ledning och styrelse har ett digert arbete framför sig med brottsutredningar och återställande av förlorat förtroende pågår den dagliga verksamheten som vanligt ute i landet.

Hur logga in utan BankID?

Logga in med säkerhetsdosa med engångskod

  1. Fyll i ditt personnummer.
  2. Välj Säkerhetsdosa som inloggningsmetod.
  3. Tryck på logga in.
  4. Starta säkerhetsdosan med PIL-tangenten.
  5. I säkerhetsdosans fönster visas nu PIN.
  6. Ange din personliga PIN-kod.
  7. I fönstret visas ”APPLI”.
  8. Välj siffran 1.

Varför är BankID spärrat?

Ditt BankID kan spärras av flera orsaker. Det kan bland annat bero på att du slagit in fel kod för många gånger, eller på att gilltighetstiden gått ut. Kontakta banken som utfärdat ditt BankID för att beställa ett nytt.

Hur loggar jag in på min internetbank?

För att komma åt tjänsterna i internetbanken behöver du identifiera dig, precis som du gör på bankkontoret. Det gör du när du loggar in med Mobilt BankID, säkerhetsdosa eller BankID på kort. Du är alltid inloggad med en krypterad anslutning när du loggat in med Mobilt BankID, säkerhetsdosa eller BankID på kort.

Hur loggar man in på sin internetbank?

När du ska komma igång med BankID för första gången ska du gå via din internetbank.

  1. Ladda ner BankID säkerhetsapp. Det gör du från App Store eller Google Play, beroende på vilken typ av mobiltelefon eller surfplatta du har.
  2. Logga in på din internetbank och beställ Mobilt BankID.
  3. Aktivera Mobilt BankID.

Hur länge kommer Swedbank ligga nere?

Swedbank avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna. Det här diagrammet visar inrapporterade problem under de senaste 24 timmarna jämfört med det vanliga antalet rapporter för ett givet klockslag. Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen.

Hur uppdaterar jag Swedbank appen?

Du behöver ladda ner Swedbanks app till din mobiltelefon. Det gör du via App Store om du har en iPhone, eller via Google Play om du har en Android. Logga in i appen med Mobilt BankID eller säkerhetsdosa.

Share this post