Populära

Kan man behalla sitt mobilnummer?

Kan man behålla sitt mobilnummer?

Mobil nummerportabilitet innebär att du kan behålla ditt mobilnummer när du byter operatör. Mobil nummerportabilitet gäller för alla användare av mobiltelefoner, både de som har tecknat abonnemang och de som har mobiltelefoner med kontantkort.

Hur kan jag behålla mitt telefonnummer?

Kan jag behålla mitt telefonnummer när jag byter operatör? Du kan ta med dig ditt telefonnummer när du byter operatör. Du kan dock inte ta med ditt fasta telefonnummer i samband med flytt till ett annat riktnummerområde. En operatör är enligt lag skyldig att lämna ifrån sig ett nummer till en annan operatör.

Kan man flytta sitt telefonnummer?

Du flyttar enklast över ditt nummer till en annan operatör i samband med att du tecknar ett nytt mobilabonnemang eller köper ett kontantkort. På operatörens hemsida kan du ange att du vill ta med ditt nuvarande nummer. Du kan även kontakta operatörens kundtjänst för att få hjälp att flytta numret.

Kan man byta nummer om man har abonnemang?

Om du har ett mobilabonnemang hos oss går det bra att byta till ett annat, ledigt mobilnummer. Ring till kundservice på 020-222 222 så får du hjälp.

Måste man byta telefonnummer när man byter abonnemang?

Du kan behålla ditt nummer när du byter abonnemang När du byter abonnemang mellan olika operatörer kan du behålla ditt nuvarande nummer. I samband med att du tecknar det nya abonnemanget på operatörens hemsida får du fylla i att du vill behålla ditt nummer. Operatören sköter sedan uppsägningen av ditt gamla abonnemang.

Hur får jag tillbaka mitt gamla nummer?

Min rekommendation i just ditt fall är att du ringer till 3Kundservice på 0735-300 400 (öppet till 20 på vardagar) så får de se efter om de kan få fram numret och lägga det på ett kontantkort – så att du sedan kan flytta över numret till Hallon igen. Alltså: Ring till 3 och se om de får fram numret.

Share this post